Even loeren: Peggy Tosch is de knappe zus van Dave en Donny Roelvink

Peggy Tosch, Dave en Donny Roelvink

Peggy is de halfzus van de Roelvink-broertjes

De Roelvinkjes staan keer op keer in de spotlights. Donny en Dave houden wel van een beetje media-aandacht, maar het tegenovergestelde lijkt te gelden voor hun zus. Peggy Tosch is de halfzus van Dave en Donny en lijkt zich niet zo druk te maken om publiciteit.

Halfzus

Wie de realityshow van de familie Roelvink De Roelvinkjes op de voet volgde, heeft Peggy vast eens voorbij zien komen. De keren dat ze op de buis was, zijn echter op één hand te tellen. Peggy is de oudere halfzus van de broers Roelvink. Dries Roelvink kreeg Peggy op 21-jarige leeftijd uit een eerdere relatie. Twee jaar geleden deed Dries een boekje open in Het Parool over de band met zijn dochter. “De band met haar is nooit zo geworden als met Donny en Dave. Ik ben nu wel bezig om die band tussen ons te versterken. Daar werk ik hard aan. Hoe krijg ik dat nou weer honderd procent goed?”

Band

Peggy deelde een tijd geleden nog regelmatig een familiekiekje op Instagram. Zo plaatste ze een tijd geleden een foto waarop te zien is dat ze met Dave en Dries uit eten was. Inmiddels is de band tussen Dave en Donny niet meer zo goed als voorheen. De broers hebben bonje en spreken of zien elkaar niet. Hopelijk leggen de twee het snel bij! 

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de knappe Peggy.

Lees ook: Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale deelt details over haar Fifty Shades of Grey-auditie

Bron: Instagram Peggy Tosch | Beeld: ANP, Edwin Janssen