Britse presentator Piers Morgan haalt fel uit naar Meghan om ‘onbeleefd gedrag’

Meghan Markle Piers Morgan

Piers neemt geen blad voor de mond

Hoewel Meghan Markle geliefd is bij het volk, halen Britse media regelmatig naar haar uit. Zo zou Meghan het niet goed kunnen vinden met haar schoonzus Kate Middleton en zou Meghan de reden zijn dat personeelsleden van het Britse koningshuis opstappen. Presentator Piers Morgan doet er nog een schepje bovenop en deelt een, naar eigen zeggen, onprettige ervaring met Meghan.

Hij is laaiend.

Column

Piers Morgan pent regelmatig een column neer voor de Britse krant Daily Mail. Dit keer besloot hij zijn column te wijden aan niemand minder dan de kersverse royal Meghan Markle, met wie hij jaren geleden bevriend was. Ondanks dat ze bevriend waren, heeft Piers geen goed woord over voor de brunette. Volgens Piers gebruikte de voormalig actrice hem alleen als opstapje voor haar carrière.

Twitter

“Het verhaal begint in de namiddag van de herfst van 2015. Ik besloot vier acteurs uit de dramaserie Suits te volgen op Twitter, onder wie mevrouw Markle”, begint Piers zijn verhaal. Meghan vertolkte jaren de rol van Rachel Zane in Suits. “Binnen een paar minuten stuurde ze me een privé-berichtje: ‘Hallo daar, bedankt voor het volgen. Ik ben een grote fan van je.’ Ik antwoordde en de maanden daarop stuurden we elkaar regelmatig berichtjes”, vervolgt de 53-jarige.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nighty night guys💕 #MeghanMarkle

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarklest) op

Gesprekken

Volgens de presentator hadden de twee het over diverse onderwerpen en gemeenschappelijke interesses. In juni 2016 stuurde Meghan hem een berichtje dat ze in Londen was en dat ze Piers graag een keer wilde ontmoeten. “We spraken af in een pub en hebben het erg gezellig gehad”, vertelt hij. “Ze vertelde openhartig over haar familie, we praatten over Donald Trump -van wie ze geen fan is- en we hadden het uiteraard over Suits. Ze vroeg me om advies over haar carrière en de media en ze vertelde dat het haar leuk leek om de volgende keer te gast te zijn in Good Morning Britain. Na onze ontmoeting kreeg ik nog een paar berichtjes waarin ze me bedankte voor de gezellige tijd en dat ze ernaar uitkeek me weer te zien als we in dezelfde stad zouden zijn. In de taxi terug schreef ze ook op Twitter hoe leuk ze het vond om haar vriend -ik- weer te zien in Londen.”

De vriendschap was volgens Piers echter van korte duur. Lees hier meer over op de volgende pagina.


Pagina 1/2