The voice of Holland-Winnares Pleun onthult de waarheid achter de talentenjacht

Pleun

Het gaat anders dan verwacht

The voice of Holland-winnares Pleun doet voor het eerst een boekje open over het programma. De talentenjacht liep heel anders dan gedacht en dat valt haar toch best tegen. 

“Je moet het toch helemaal zelf doen.”

Blind
Het eerste opmerkelijke wat de zangeres vertelt is dat de the Blind Auditions helemaal niet zo blind zijn als gedacht. Zo vertelt ze dat ze al twee keer in Hilversum was geweest waar ze voor een vakjury moest zingen. Ze had zelfs al een overeenkomst getekend vóórdat ze aan de the Blind Auditions mee kon doen. Uiteindelijk won ze het programma en kreeg ze een platencontract bij 8ball Music.

Managers
Inmiddels heeft Pleun al drie verschillende managers gehad omdat het ‘steeds niet klikt’. “Ze willen dat je zo veel mogelijk klussen aanneemt. Zo veel mogelijk gaat doen. Het klikte gewoon iedere keer niet”, vertelt de zangeres in een interview met NRC Handelsblad.

Waylon
Op steun van zanger en coach Waylon hoeft ze niet meer te rekenen na de winst. “Ik snap dat hij het druk heeft. Maar toch. Al is het maar af en toe een appje met ‘Hoe gaat het’?” Al met al had Pleun er naar eigen zeggen meer van verwacht. “Nu heb ik gewonnen en sta ik nog steeds onderaan de ladder. Misschien moet ik daaraan wennen. Dat het nog steeds klimmen is.”

Lees ook: Deze vier The Voice-audities gaven ons kippenvel!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NRC, Libelle | Beeld: videostill The Voice of Holland