Pommeline geeft in tranen toe een oogje te hebben op Tempation Island-verleider Fabrizio

Dus toch…

De breuk tussen het Temptation Island-koppel van seizoen 2 Merijn en Pommeline maakte vele tongen los. Want zou de tattoo-artist vreemd zijn gegaan en een oogje hebben op de nieuwe Temptation Island-verleider -en tevens haar baas- ‘kleurplaat’ Fabrizio? 

Ze vertelt in tranen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders.

Breuk

Pommeline en Merijn maakten vorige week bekend dat ze uit elkaar zijn. Op Instagram lieten ze weten dat de voormalig-verleidster ‘de weg naar huis kwijt was’ en nu eerst een aantal zaken voor zichzelf moet uitzoeken. De geruchtenmolen draaide overuren, want betekende dit dat Pommeline vreemd was gegaan? Merijn sprak vorige week over de breuk, maar hield zijn lippen stijf op elkaar over de daadwerkelijke reden van de breuk. Pommeline daarentegen liet meer los.

Vlog Diana

Diana is de vertrouwenspersoon van Pommeline en tevens de eigenaar van Praktijk Gabriels. Op het YouTube-kanaal van Diana deelde de eigenaar een vlog waarin te zien was dat de twee de eerste aflevering van Temptation Island keken. In de video sprak Pommeline in tranen over haar gevoelens voor Fabrizio. Dit fragment werd echter op aandringen van Pommeline verwijderd en de vlog werd aangepast. Maar nu staat de hele vlog toch op YouTube.

Bekentenis

In de vlog vertelt de blondine dat ze het moeilijk heeft met het verwerken van de breuk. Terwijl de twee naar het nieuwe seizoen van Temptation Island kijken, biecht de 23-jarige in tranen op dat ze warme gevoelens koestert voor haar baas Fabrizio. “Je vindt hem leuk hè?”, vraagt Diana. Waarop Pommeline antwoordt: “Een beetje, maar ik hou nog steeds van Merijn. Het is gewoon moeilijk om dat te kijken.” Vervolgens vat Diana het volgende voor haar samen: “Je bent verliefd geworden op hem, maar je houdt nog steeds van Merijn?” Ook vraagt Diana of er wat is gebeurd tussen de twee, waarop de Belgische schone nee schudt.

Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook: Om deze reden verlaat Temptation Island-verleidster Yana vroegtijdig het eiland

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Diana Gabriels YouTube | Beeld: videostill Temptation Island