Prins Harry krijgt gemene ‘felicitatie’ van de zus van Meghan Markle

Meghan prins Harry

De felicitatie is een steek onder water

Vorig weekend vierde prins Harry zijn 34e verjaardag. Gedurende de dag ontving de prins vele felicitaties en lieve gebaren van mensen over de hele wereld. Toch is het zijn schoonzus, de halfzus van Meghan Markle, gelukt om een naar bericht tussen alle positieve berichten te delen. Met deze post haalt ze flink uit naar prins Harry.

Samantha Markle, dus halfzus van Meghan heeft al eerder gemene berichten naar buiten gebracht over de Britse royals.

Verjaardag prins Harry

Op Twitter deelde Samantha Markle een foto van een getekende hamster die een taartje eet. In de afbeelding heeft ze zelf de tekst geschreven: “Gefeliciteerd Harry! Wanneer je geniet van je verjaardagstaart, denk dan aan de verjaardagswensen die je nooit hebt gegeven aan je schoonvader.” Ze doelt hiermee op het feit dat prins Harry zijn schoonvader nog niet gefeliciteerd zou hebben. De vader van Meghan, Thomas Markle was jarig op 18 juli.

Familie Meghan Markle

Al voordat Meghan en Harry elkaar het jawoord gaven zocht Samantha al vaak de media op. Zo werd ze woest om een uitspraak die Meghan eerder had gemaakt in een interview met BBC-radioprogramma Today. Meghan zou gezegd hebben dat de Britse royals ‘de familie zou zijn die ze nooit heeft gehad’. Niet lang daarna mengde ook halfbroer, ook genaamd Thomas Markle, zich in de mix. Volgens hem moest prins Harry niet met Meghan trouwen omdat ze een ‘oppervlakkige vrouw is wiens roem naar haar hoofd is gestegen’ en zei hij dat hij haar ‘vervelend’ en ‘verwaand’ vindt. Voor zover de gezellige familieleden van Meghan.

Twitter

Hieronder is de veel besproken foto van Samantha te zien. Prins Harry en Meghan Markle hebben, net als de keren hiervoor, niet gereageerd op het bericht van Samantha.

Lees ook: Dit gaan de meest opvallende tekenen zijn dat Meghan Markle zwanger is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill BBC News