Prins Harry geeft alcohol op om zijn zwangere vrouw Meghan te steunen

Prins Harry bewijst een echte Prince Charming te zijn

Een kindje op de wereld brengen is niet niets. Enige tijd is bekend dat Meghan en Harry ouders worden en tot die tijd kunnen de twee zich voorbereiden op het zwangerschap. Meghan moet op dit moment veel dingen laten, maar prins Harry steunt zijn vrouw door dik en dun en laat ook de alcohol links liggen.

Wat een lief gebaar.

Alcohol

Wie het nieuws rondom prins Harry al veel langer volgt dan enkel sinds hij met Meghan Markle is getrouwd, weet dat de hertog in het verleden niet vies was van een drankje. Regelmatig werd de party boy met een biertje of ander alcoholisch drankje in de hand gespot tijdens het uitgaan. Nu lijkt de 34-jarige zijn wilde haren echt te zijn verloren. Hij werd al steeds volwassener door zijn relatie met Meghan, maar hij laat nu ook de alcohol staan sinds zijn vrouw Meghan zwanger is van hun eerste kindje.

Steunen

Aan The Sun verklapte een bron die dichtbij de koninklijke familie staat dat Harry is gestopt met drinken. “Meghan kan natuurlijk niet drinken tijdens de zwangerschap en Harry wil haar graag steunen.” Helemaal zeker zijn we er niet van dat Harry is gestopt met drinken, maar tijdens een bezoekje aan Fiji lijkt dit wel het geval te zijn.

Staatsdiner

Tijdens een toast tijdens het staatsdiner in Fiji, dat alweer vorige maand plaatsvond, nipte Meghan aan een wijnglas met water, maar Harry bleek precies hetzelfde te doen. In plaats van een alcoholisch drankje aan te nemen, nam Harry ook genoegen met een glas water. Bekijk hieronder een video met fragmenten van het staatsdiner.

Lees ook: Meghan Markle is gek op deze bekende én goedkope mascara

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: People | Beeld: Videostill