Prins Harry en Meghan Markle kunnen niet wachten om ouders te worden: ‘Ze willen zo snel mogelijk aan kinderen beginnen’

Volgens een vriendin lijkt het de brunette geweldig om moeder te worden

Nog even en dan vindt de bruiloft van het jaar plaats. Zaterdag 19 mei is het zover en geven prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord. De royalty in spe is nog druk bezig om de puntjes op de i te zetten voor de bruiloft. Maar zodra Harry en Meghan als man en vrouw door het leven gaan, zal de komst van koninklijke nakomelingen naar verluidt niet lang op zich wachten.

De Britse prins en zijn Megan willen het liefst zo snel mogelijk een baby, zo weet een welingelichte bron.

Kinderen

“Ze willen zo snel mogelijk aan kinderen beginnen”, vertelt een bron, die naar eigen zeggen dicht bij het stel staat, aan de krant The Mirror. Ook een van de vriendinnen van Meghan -die tevens haar agent is- weet dat de 36-jarige schone niet kan wachten om moeder te worden. “Ze zei tegen me: ‘Ik zou het geweldig vinden om kinderen te mogen krijgen. Ik kan echt niet wachten om moeder te zijn’.”

Kinderwens

Harry liet in het verleden al eens weten ooit graag vader te willen worden. “Ik zou graag kinderen hebben”, vertelde hij in 2015 in een interview. Nadat de tortelduifjes bekend maakten in het huwelijksbootje te stappen lieten de twee in het interview dat volgde al doorschemeren graag kinderen te willen. “We doen alles rustig aan, maar ik hoop wel dat het er in de nabije toekomst van komt.”

Lees ook: Wauw: zo ziet de uitnodiging voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde, Nieuwsblad | Beeld: Instagram Kensington Royal, Videostill