Harry en Meghan delen ter ere van Vaderdag een nieuwe foto van baby Archie

Baby Archie is op deze nieuwe foto al iets beter te zien!

Voor prins Harry was het gisteren zijn eerste Vaderdag. Ter ere van deze speciale dag had de kersverse vader ook een verrassing voor ons is petto, namelijk: een gloednieuwe foto van baby Archie. De foto van Archie, de zoon van prins Harry en Meghan Markle, werd gedeeld op het Instagram-account van Sussexroyal.

Op wie lijkt baby Archie volgens jou het meest?

Prins Harry’s eerste Vaderdag

Net als bij ons in Nederland werd natuurlijk ook in andere landen Vaderdag gevierd. Zo ook in Groot-Brittanië, waar ook de Britse royals gezellig aan mee deden. Met name voor prins Harry was dit een extra bijzondere dag, aangezien het voor hem zijn allereerste Vaderdag was. Zes weken geleden werd de kleine Archie Harrison Moundbatton-Windsor geboren.

Foto baby Archie

Of de hertog van Sussex ook daadwerkelijk een cadeautje van Meghan namens de kleine Archie heeft gekregen voor Vaderdag is niet bekend. Gelukkig voor de vele fans van het Britse koningshuis stond er wél een leuke verrassing klaar, namelijk de onderstaande foto van de schattige Archie. Op deze nieuwe foto is de kleine prins voor het eerst goed te zien. Op de foto houdt de kleine jongen, die in de armen van zijn vader ligt, zijn knuistje stevig om zijn vaders vingers geklampt. Bij de foto die gedeeld is op Sussexroyal wordt namens de trotse ouders geschreven: “Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex! © SussexRoyal

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Moederdag

Vorige maand tijdens Moederdag deelden de hertog en hertogin van Sussex ook een foto van hun pasgeboren zoon, echter waren toen alleen de voetjes van baby Archie te zien, in de armen van zijn moeder Meghan. Destijds lieten de jonge ouders weten: “Paying tribute to all mothers today—past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and every one of you. Today is Mother’s Day in the United States, Canada, Australia, New Zealand, South Africa, Kenya, Japan, and several countries across Europe. This is the first Mother’s Day for The Duchess of Sussex.”

Lees ook: Máxima steelt de show in ‘gerecyclede’ groene japon

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Elle Eten | Beeld: Videostill, YouTube The Sun