Dit willen we zien: prins William en Harry zijn binnenkort te zien in déze film


De broers zijn binnenkort te bewonderen op het witte doek

Prins William en Harry zijn van alle markten thuis, dat blijkt maar weer uit het feit dat de broers een filmrolletje in de wacht hebben gesleept. Star Wars-acteur John Boyega bevestigt dit aan The Hollywoord Reporter.

Maar er zit een addertje onder het gras…

Onherkenbaar
De broers sluiten zich officieel aan bij ‘The First Order’. De heren hesen zich voor de nieuwe Star Wars-film in Stormtrooper-outfits. Maar -zoals iedere Star Wars-fan wel zal weten- ziet iedere Stormtrooper er hetzelfde uit! Met andere woorden: Harry en William zijn onherkenbaar! De twee zullen ‘te zien zijn’ in een scène met John Boyega. De Britse broers zijn overigens niet de enigen die in de scène zullen schitteren, ook Tom Hardy en Gary Barlow wisten een rol als Stormtrooper te bemachtigen.

Grote fans
Dat William en Harry fans zijn van de space-opera, steken ze niet onder stoelen of banken. Zo bezochten de mannen vorig jaar samen de filmset van de Star Wars-serie in de Londense Pinwood Studio’s. De prinsen kregen een rondleiding en mochten zelfs met lightsabers ‘spelen.’ Tijdens hun bezoek zouden de heren de scènes voor de film hebben geschoten. Star Wars: The Last Jedi draait vanaf woensdag 13 december in de Nederlandse bioscopen.

 

Lees ook: deze verwijderde scène uit de film Titanic is echt hartverscheurend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Hollywoord Reporter | Beeld: videostill