Het lijkt erop dat Rachel Hazes haar eigen reallifesoap krijgt

Rachel Hazes

Samen met de makers van Chateau Meiland zou Rachel een programma gaan maken

Onlangs opende Rachel Hazes nog haar eigen Tea Bar in Amstelveen. Tijd voor een pauze? Daar lijkt het niet op. Zo is Rachel momenteel in gesprek over een eigen reallifesoap! 

Plannen voor een soap

Er zijn plannen voor een eigen programma voor Rachel Hazes. Dit berichtte weekblad Story afgelopen week. Vincent ter Voert, het brein achter Vincent TV Producties (dat ook Chateau Meiland maakte), deed er een boekje over open.

Opnames

“We zijn met Rachel in gesprek over een tv-programma”, vertelde Vincent. De producent vertelt dat het een reallifesoap zou kunnen worden, maar helemaal zeker is dat nog niet. Maar dát er een programma komt, lijkt al best zeker. “We hebben met Rachel opnames gemaakt en kijken nu in welke vorm we dat gaan gieten.”

Het plot

Ook is het nog niet helemaal duidelijk of het programma alleen rondom Rachel zou draaien. Zo zou het kunnen dat ook haar hartsvriendin Rossana Kluivert in het programma zal schitteren. Rachel en Rossana trekken momenteel al veel met elkaar op sinds ook Rachel deels in Barcelona woont.

Met Rossana

Of het programma Rachel & Rossana gedoopt gaat worden, blijft vooralsnog onbekend. “Dat wordt altijd bepaald door de zender”, aldus Vincent, die zelf ook nog wacht op groen licht. “We zijn deze week gestart met het pitchen van het programma. Ik heb net nog contact gehad met een zender, maar ik wacht nog op feedback. Er is nog niets zeker.”

Lees ook: Even loeren: zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Bron: Story | Beeld: BrunoPress