Rachel Hazes over gemis kleinzoon Fender: ‘Dat doet zeer’

Rachel Hazes

Door de breuk met dochter Roxeanne ziet Rachel haar kleinzoon niet

Rachel Hazes kreeg de afgelopen tijd veel voor haar kiezen. Zo maakte de 50-jarige vorige week bekend dat ze een punt achter haar relatie met Mike heeft gezet. Daarnaast is alles wel weer koek en ei tussen haar en zoon André Hazes, maar geldt het tegenovergestelde voor haar relatie met dochter Roxeanne. In een openhartig gesprek met RTL Boulevard vertelt Rachel over de breuken in haar leven.

Geen contact

Rachel mocht op 3 maart 50 kaarsjes uitblazen. De weduwe van wijlen volkszanger André Hazes vierde haar verjaardag uitbundig. Opvallend was dat Roxeanne Hazes nergens op het grote feest te bekennen was. De geruchten dat het niet botert tussen moeder en dochter staken dan ook snel de kop op. Rachel vertelt aan RTL Boulevard dat ze momenteel inderdaad geen contact heeft met haar dochter. De 50-jarige wil zich niet uitlaten over de reden waarom ze elkaar niet meer spreken. “Ik wil daar niet veel over zeggen. Voor hetzelfde geld is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”

Gemis kleinzoon

Rachel vervolgt dat ze het ontzettend betreurt dat ze haar dochter niet spreekt. Ook mist ze kleinzoon Fender enorm. “Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie mijn kleinzoon niet, dat doet zeer.” Rachel hoopt dat ze haar beide kinderen in de toekomst weer aan haar zijde heeft. “Dat zou mijn mooiste cadeau zijn”, licht ze toe over haar wens. Toch denkt Rachel dat het wel weer goedkomt. “Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen. Dat moet je ook respecteren als moeder. Het komt vanzelf goed.”

Breuk Mike

Ook vertelt Rachel kort over haar relatiebreuk met Mike. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan”, deelt ze. “Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt”, licht ze toe. Rachel heeft naar eigen zeggen een paar dagen hartenpijn gehad door de breuk, maar heeft het inmiddels een plekje kunnen geven.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden hebben het meeste succes op dating-apps

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker