Hilarisch: Rafeal van der Vaart ondergaat ‘bevalling’

Rafael van der Vaart

En hij hoeft niet op de steun van Estavana te rekenen

Rafael van der Vaart en Jan Joost van Gangelen doen in het online programma Onvoorspelbaar voorspellingen voor wedstrijden. Komt die voorspelling niet uit? Dan moeten de heren een tegenprestatie leveren. Onlangs hadden Rafael en Jan Joost het niet bij het juiste eind en moesten ze behoorlijk pittige uitdaging doorstaan. 

Tegenprestatie

Rafael en Jan Joost hadden niet bepaald geluk als het aankomt op de tegenprestatie die ze uit moesten voeren. De heren werden namelijk onderworpen aan een simulatiebevalling. Met behulp van een aantal zendertjes op hun buik konden de mannen ervaren hoe het is om te bevallen.

Reactie

Rafael belde voor de bevalling dan ook eerst even met vriendin Estavana Polman in de hoop dat zij hem wat bemoedigende woorden kon toespreken. Helaas kon hij niet bepaald op steun rekenen. Als de voormalig voetballer Estavana vertelt wat de bedoeling is, schiet ze dan ook keihard in de lach. “Lekker voor jullie”, zegt ze lachend. “Heerlijk zeg!”

Pijn

Rafael en Jan Joost worden heus niet meteen blootgesteld aan hevige pijn. De mannen ervaren eerst een zogenoemde testwee, maar ook dat doet al behoorlijk pijn. “Is dit een testwee?”, roept Rafel lachend, maar ook kermend. Een testwee is slechts dertig procent van de pijn die de mannen zo gaan voelen. Als het dan echt zo ver is, vinden de heren dit behoorlijk pittig. “Het lijkt wel alsof mijn buikspier gebroken is”, zucht Rafael.

Bekijk het hilarische fragment hieronder.

Lees ook: Rafael van der Vaart deelt hartverwarmend filmpje van kinderen Damián en Jesslynn

Bron: Story | Beeld: BrunoPress