Om déze reden verlaat Temptation Island-verleidster Yana vroegtijdig het eiland

Aha, zo zit het dus

De geruchtenmolen draaide overuren toen Yana Daems naar verluidt het eiland vroegtijdig zou verlaten. Zo dachten fans van het programma dat Yana het niet goed kon vinden met de andere verleidsters. Gisteren maakte het programma bekend dat Yana Temptation Island inderdaad vroegtijdig verlaat. Het gerucht dat ze het niet goed kon vinden met de anderen, blijkt niet de reden te zijn van haar vertrek. 

Zo zit de vork dus in de steel.

Vertrek 

“Helaas zal Yana Daems vroegtijdig het eiland verlaten”, laat het Instagram-account van Temptation Island weten. De reden van haar vertrek? Dat laten ze nog niet weten. Wie erachter wil komen moet de blondine volgen op Instagram, helaas staat deze op privé. Wel onthult het programma dat ze niet uitsluiten dat er nieuwe verleiders bijkomen. “Vorig jaar kwamen er later nieuwe verleiders bij, wie zou jij wel willen zien dit seizoen?”

De echte reden 

Op Instagram laat Yana, volgens de Telegraaf, weten blij te zijn dat ze nu mag vertellen dat ze het manneneiland eerder heeft verlaten. “Finally mag ik laten weten wat de reden is van mijn vertrek. De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde. Ik verveelde me gewoon.” In overleg met de crew mocht ze Thailand eerder verlaten. “Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: what the fuck am I doing here? Dus daarom ben ik vertrokken. Ik heb zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het.” Ook maakt ze korte metten met de vele geruchten omtrent haar vroegtijdige vertrek. “Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo.”

Yana is nog in twee afleveringen van het programma te zien.

Lees ook: Temptation Island’s Merijn reageert op opheft rondom breuk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill Temptation Island