Rick Brandsteder is op zoek naar een ‘ouderwetse en zorgzame vrouw’

Rick brandsteder

Afgelopen oktober liep de relatie met zijn ex stuk

Sinds drie maanden is Rick Brandsteder weer single. In oktober liep de relatie met zijn ex Roosje Kuizenga op de klippen. ”De breuk is jammer en verdrietig, maar uiteindelijk is het beter”, zo vertelt de presentator in een interview met tijdschrift Beau Monde. Ook laat hij weten wat hij precies zoekt in een nieuwe liefde. Het moet in elk geval een ‘ouderwets’ meisje zijn.

Na jaren is presentator Rick Brandsteder weer single.

Nieuwe liefde

Hoewel de Temptation Island-presentator eerder nog beweerde dat Roosje de ware voor hem was, besloot het stel in oktober toch een punt achter hun relatie te zetten. Waarom ze de relatie beëindigden houden de twee liever voor zichzelf, maar Rick doet wel een boekje open over een eventuele nieuwe liefde. En hij laat er geen gras over groeien!

Humor

De presentator weet precies waarnaar hij op zoek is. ”Ik vind humor erg leuk in een vrouw en daarnaast vind ik het aantrekkelijk als ze haar eigen boontjes weet te doppen.” Ook hoopt het feestbeest iemand te vinden die ”huiselijk en knus is.” Rick vertelt: ”Ik ben niet de makkelijkste man en zoek iemand die mij ruimte geeft, maar me op z’n tijd ook aan mijn haren terugtrekt. Ik hou ook van het ouderwetse zorgzame. Een moderne vrouw met ouderwetse trekken, vind ik fantastisch!”

Lees ook: Martien Meiland uit ‘Ik Vertrek’ opnieuw getrouwd met ex-vrouw

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde | Beeld: Videostill