Robin Martens slaat een nieuw carrièrepad in… Wij wensen haar veel succes!

Robin

Het is haar gegund!

We pinkten stiekem een traantje weg toen bleek dat Robin Martens na ruim zeven jaar Goede Tijden, Slechte Tijden verliet. De actrice verliet Meerdijk niet vrijwillig, zo liet ze destijds aan RTL Boulevard weten. Gelukkig zit stilzitten er voor de 25-jarige brunette niet in, ze is druk bezig met vloggen en heeft een nieuwe, geweldige klus in de wacht gesleept.

Wij zijn heel benieuwd!

Nieuwe kansen
“Het is niet mijn eigen keuze geweest, dus niet op eigen initatief. Het komt helemaal goed, er zijn genoeg dingen die ik leuk vind en wat eraan gaat komen”, liet Robin in december aan RTL Boulevard weten over haar vertrek bij de soap. Hoewel haar carrière bij GTST erop zit, neemt ze nog geen afscheid van RTL; het bedrijf heeft haar een toffe klus aangeboden.

Dansen
Dat Robin gek is op dansen mag duidelijk zijn. Zo bewees de actrice in het programma Dance Dance Dance dat ze behoorlijk goed kan dansen. Samen met acteur Buddy Vedder won ze het populaire dansprogramma in 2016. Toen de makers van het nieuwe programma Time To Dance op zoek waren naar een jury werd Robin dan ook als jurylid gevraagd. De brunette zag dit wel zitten en zei volmondig ‘ja’ tegen de makers van het programma. Dan Karaty en Gianinni Semedo Moreira mogen zich ook de juryleden van de spiksplinternieuwe talentenshow noemen.

Time To Dance
De opnames van het programma moeten nog beginnen. Dit weekend konden dansers en groepen zich voor het laatst aanmelden. Chantal Janzen en Jamai Loman nemen de presentatie van het programma voor hun rekening. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de beelden!

Lees ook: Ken je Suzanne Balk uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: videostill RTL Late Night