Roddels omtrent Baby Sussex: wat is waar?


Welke geruchten rond Baby Sussex hebben een kern van waarheid?

Sinds de aankondiging dat Meghan zwanger is, vliegen de roddels ons om de oren. De ene claim is nog gekker dan de ander. Zo zou Meghan helemaal niet zwanger zijn maar een nepbuik dragen, anderen roepen dat ze zwanger is van een tweeling. Ook gokken de Britten erop los of ‘Baby Sussex’ een jongen of meisje wordt, en hoe het kindje zal heten. Het enige wat we kunnen doen is afwachten! Deze drie roddels komen zo vaak voorbij, dat Grazia ze heeft ontleed. 

Deze roddels gaan er rond omtrent Baby Sussex.

Genderneutraal

Volgens verschillende mediakanalen zou Meghan haar kindje genderneutraal op willen voeden. Dit betekent dat ze het kindje als het een meisje is niet per se in roze jurkjes zal hullen en een jongen niet in blauwe pakjes. Als haar zoontje in een roze jurkje naar school zou willen, zou dat mogen en ook zou het kindje geen typisch jongens- of meisjesspeelgoed krijgen. Om die reden is de babykamer ook neutraal ingericht met witte en grijze kleuren. Hierdoor zou de baby zelf kunnen kiezen welk geslacht best bij hem of haar past.

Is het waar? Grazia acht deze kans niet heel groot. Hoewel Meghan duidelijk een feminist is, houdt ze ook van vrouwelijke dingen. Harry, daarentegen, is een echte alphaman. We geloven best dat Baby Sussexe niet zo gekleed zal gaan als de Cambridge telgen, dat is niet Meghans smaak, maar genderneutraal of genderfluïde lijkt ons sterk.

Draagmoeder

Volgens verschillende internetgebruikers is Meghan helemaal niet zwanger, maar zou ze een nepbuik gebruiken. Volgens deze complottheorie is er een draagmoeder die het kindje ter wereld zal brengen. Volgens velen is Meghan onvruchtbaar, omdat ze tijdens haar vorige huwelijk geen kindje heeft gekregen. Ook heeft goede vriendin Amal Clooney -ja, de vrouw van George- een draagmoeder gebruikt. Veel Twitteraars vinden dat Meghans buik te veel veranderd, zo zou hij de ene keer dikker zijn dan de ander en ook een gekke vorm hebben. Daarnaast zou de aanstaande moeder te gemakkelijk bukken voor een zwangere vrouw.

Is het waar? Waarschijnlijk niet. Meghan is erg sportief en lenig, dus dat ze nog kan bukken zegt niet veel. Ook lijkt haar buik wellicht anders in verschillende kleren en ander licht. Ook hebben we op video gezien hoe haar buik bewoog toen de baby schopte. Ook lijkt Meghan ons vooruitstrevend en feministisch genoeg om over haar onvruchtbaarheid te praten en niet de schijn op te houden.

Pianoles

Naar verluidt heeft Meghan gevraagd of niemand minder dan Elton John pianoles wil geven aan Baby Sussex. Elton John is een familievriend -hij speelde op Diana’s begrafenis Candle in the Wind– en als een oom voor Harry. Daarom zou hij de toekomstige spruit best pianoles kunnen geven, aldus de roddels.

Is het waar? Het zou kunnen. Harry en Elton zijn best close en gaan privé met elkaar om. Ook is Elton gek op kinderen, hij trad op tijdens de receptie van Harry en Meghans huwelijk én hij zou een zwak hebben voor William en Harry. Of hij tijd heeft om daadwerkelijk pianoles te geven, vragen we ons af.

Lees ook: Dit zijn Meghan Markle’s eisen voor een nanny

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill YouTube