Romy Monteiro over coronakilo’s: ‘Ja, ik was de vreetkoningin’

Romy Monteiro

Romy biecht op dat ze acht kilo aankwam

Romy Monteiro was aan het begin van de coronacrisis – net als vele anderen – aan huis gebonden. Velen grepen dan ook net wat vaker naar die zak chips of konden die snoepjes in huis niet meer links laten liggen. Romy doet er nog een schepje bovenop en biecht op dat ze tijdens de lockdown soms vier dagen achter elkaar frituur at.

Coronakilo’s

Doordat veel mensen veel meer thuis zaten dan normaal, aten ze ook veel meer dan ze normaliter zouden doen. Tja, menig mens kan erover meepraten dat ze daardoor een beetje aankwamen. Voor we het wisten was de term ‘coronakilo’s’ dan ook geboren. Romy weet er alles van en deelt haar ervaring op Instagram.

Niks uitvoeren

Romy vertelt dat ze de afgelopen periode geen vreemde was van de frituurpan. Dit resulteerde in een paar kilo’s extra voor de zangeres. “Ja, echt, de weegschaal liegt niet”, schrijft de 27-jarige op Instagram. Romy deelt dat ze een paar kilo’s is aangekomen. “Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen.” De zangeres vervolgt hoe het komt dat ze die kilo’s aankwam. “Overduidelijk hoor ik dus bij die lig- en vreetquarentainegroep, die werkelijk niks uitvoerde.”

Vreetkoningin

Romy had tijdens haar lockdownperiode een bijzonder dagmenu. “Ik heb wel het meeste gehaald uit de lig/vreetperiode: van ontbijten met lasagne, naar vier dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaartbeslag maken om het beslag. Ja, ik was de vreetkoningin!”, omschrijft ze.

Fit

Romy vervolgt dat ze de kilo’s inmiddels weer heeft weggewerkt. “Toen ik hoorde dat alles weer openging en werk weer binnendruppelde, maakte ik me zorgen om mijn ongezonde status en conditie. Ik heb mezelf dus weer een schop gegeven.” In de hashtags laat Romy weten ze nu weer balans heeft gevonden, maar dat lekker vreten ook moet kunnen.

View this post on Instagram

An apple a day keeps the doctor away! Hoe zit het met jullie gezondheid? Zitten we nog vol in Corona-Quarantaine-alles-vreet-modus? Of zijn we alweer hard aan het werk die extra kilo’s weg te werken nu de zomer tóch gedeeltelijk door gaat! Of, kan ook natuurlijk, ben je juist super fit geworden in isolatie? Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (ja, echt, de weegschaal liegt niet)! En dat is best knap. Ik probeer dat positief te bekijken: overduidelijk hoor ik dus bij die lig en vreet-quarantaine groep, die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd. Máár ik heb wél het meeste gehaald uit die lig/vreet periode; van ontbijten met lasagna, naar 4 dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaart beslag maken om het beslag. Ja, ik was de vreet koningin! 👸🏽 Ook wat waard toch? Inmiddels zijn die 8 kilo er alweer af hoor. Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnen druppelde maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zit! 🤗 #lekkervreten #moetkunnen #coronakilos #nuweerbalans

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

Lees ook: Twinning: zo ziet de knapste tweeling ter wereld er nu uit

Bron: Instagram Romy Monteiro | Beeld: videostill