Roxeanne slaat terug na bizarre kritiek op ‘te volle’ bikinifoto: ‘Ik ben juist blij met dit lijf’

roxeanne hazes

Roxeanne Hazes sloeg fel terug na bodyshaming op haar bikinilijf

Het gaat goed met de 24-jarige Roxeanne Hazes, zowel professioneel als privé. De dochter van de meest geliefde volkszanger van Nederland heeft de liefde van haar leven ontmoet, haar muzikale carrière gaat voor de wind en ze is zojuist op vakantie geweest. Op deze vakantie plaatste ze een foto van zichzelf in bikini.

Niets mis mee zou je zeggen, op vakantie lopen wij immers ook graag in bikini!

Geen gezicht
Maar volgens een van haar volgers had ze beter een camouflerend badpak aan kunnen trekken, want haar lijf is volgens de dame in kwestie ‘veel te vol’ voor een tweedelig setje. “Dit is toch geen gezicht”, luidde het commentaar onder de sexy foto. Roxeanne sloeg keihard terug met een reactie op de bodyshamer: “Ik ben juist heel blij met dit lichaam!” Volgens Roxeanne groeien er in haar lijf ‘hopelijk kindjes’. “Hoe kun je daar niet blij mee zijn. Misschien hoog tijd om mij te ontvolgen, want wellicht volgt er over een paar dagen een ‘charmante’ foto terwijl ik zit en mijn vetrollen niet kan tellen.”

Prachtig
Roxeanne’s volgers zijn het roerend met haar eens en de steunbetuigen vliegen haar dan ook om de oren. “Rox, je bent prachtig en houd van wie je werkelijk bent! Iemand die zoiets zegt haat zichzelf en gunt iemand anders het geluk niet! Al vreet je iedere avond bitterballen en weeg je 120 kilo. Dan ben je nog steeds prachtig! Je bent wie je bent en jaagt je dromen na. Daar gaat het om! Wie je vanbinnen bent.”

Wij kunnen ons hier helemaal in vinden! Maar nu nog iets… Kindjes in haar buik? To be continued!

Zullen we hier voor altijd blijven @erikzwennes ?!

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️Dochter Dre⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees ook: IKEA lanceert déze nieuwe lijn die dierenliefhebbers moeten hebben!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill