Familievete bijgelegd? Roxeanne en Monique delen foto van zoontjes

familie Hazes

Het lijkt erop dat de familie Hazes weer een stapje dichter bij elkaar komt

Hebben André Hazes en zus Roxeanne na jarenlange stilte eindelijk weer contact? Een lieve foto op Instagram wijst er in ieder geval op dat de muzikale familie weer een stapje nader is gekomen. Voor het eerst zien we neefjes Dré en Fender met elkaar spelen – een hoopvol beeld temidden van de familietwisten.

Familiebanden

Dat niet alles koek en ei is in de familie Hazes, wordt regelmatig in de media belicht. Zo is er naast de jarenlange breuk tussen broer en zus ook geen contact meer tussen ma Rachel en dochter Roxeanne. Ook is Rachel niet altijd te spreken over haar schoondochter Monique. De stilte tussen André en Roxeanne duurt al sinds 2015. Beiden werden in de jaren daarna ouder van een zoon, maar dit was voor broer en zus geen reden om het oud zeer te vergeten.

Spelende neefjes

Een foto van Dré, het zoontje van André, samen met Fender, het zoontje van Roxeanne, doet veel harten dan ook sneller kloppen. De spelende neefjes zijn voor veel mensen hét teken dat het weer de goede kant op gaat met de familieband van de Hazesjes. Zowel Monique, de moeder van kleine Dré, als Roxeanne deelden het kiekje op hun Instagrampagina. Roxeanne laat weten dat ze dankbaar is voor deze hereniging. ‘Rijkdom’ noemt Monique de kennismaking tussen de twee neefjes.

Hoopvolle reacties

‘Kippenvel!’ en ‘Eindelijk samen’ reageren enthousiaste volgers van Roxeanne en Monique, die duidelijk niet kunnen wachten tot de familie weer helemaal verzoend is. “Zo blij voor jullie, zit met tranen in mijn ogen” deelt een andere ontroerde volger in de reacties op de foto. De veelbelovende samenkomst van Fender en kleine Dré betekent echter nog niet dat broer André en zus Roxeanne alles weer hebben bijgelegd. Het lijkt er in ieder geval niet op dat André bij het maken van de foto aanwezig was, omdat hij op zijn Instagram-account liet weten in België te zijn.

Lees ook: Zoontje Roxeanne Hazes lijkt als twee druppels water op zijn moeder

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Frans van Zijst