Even loeren: Roxeanne Hazes verrast met ‘mooiste babyshower’

Uiteraard werd ze ook getrakteerd op een prachtige taart!

Roxeanne Hazes gaf zaterdag 5 mei haar laatste optreden voor haar zwangerschapsverlof en kan zich nu voorbereiden op de komst van haar zoontje. De zwangeres begint haar verlof goed en werd verrast met een heuse babyshower.

Genieten

Roxeanne kan niet wachten om haar ventje in haar armen te sluiten en geniet met volle teugen van haar zwangerschap. De brunette heeft een bijzonder weekend achter de rug. Zo gaf ze haar laatste optreden op het bevrijdingsfestival in Utrecht en verrasten vrienden en familie haar met een knalblauwe babyshower!

Babyshower

Zowel Roxeanne als haar verloofde Erik wisten niks van de babyshower af. “Ik heb echt de allerliefste en leukste familie en vriendinnen”, begint de zangeres haar bericht op Instagram om haar dierbaren te bedanken. “Gisteren de mooiste babyshower gehad en totaal overdonderd kwamen we de kamer binnen. Dankjewel voor deze bijzondere dag. Eentje om nooit te vergeten.” Op de kiekjes is te zien dat 25-jarige flink in de watten is gelegd met een prachtige taart en daarbij horende blauwe drankjes.

Lees ook: Roxeanne slaat terug na bizarre kritiek op ‘te volle’ bikinifoto: ‘Ik ben juist blij met dit lijf’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes