Veel kritiek op bijzonder dieetadvies van Roxeanne Hazes

Roxeanne deelde onlangs een bijzondere dieettip met haar volgers

Afgelopen weekend onthulde Roxeanne Hazes haar geheim achter haar enorme gewichtsverlies. Haar slanke figuur heeft ze naar eigen zeggen te danken aan veel sporten en gezond eten. Een gezond eetpatroon zou volgens de brunette ook gewoon kunnen bij een bekende fastfoodketen. Toch viel deze dieettip niet bij al haar volgers in de smaak.

Roxeanne ontving veel kritiek over haar dieettip.

Happy Meal

De zangeres deelde onlangs een foto op Instagram waarbij ze worteltjes eet die in de vernieuwde Happy Meal van de McDonald’s zitten. Volgens Rox zijn de Happy Meals een verstandige keuze omdat hier veel groente en fruit in zit, ook voor volwassen. “Het is je vast opgevallen dat ik met een worteltje in mijn hand zit. Je ziet het goed! Dat worden sowieso veel bezoekjes met Fender, voor zijn gezonde snackjes, jeej!”, schrijft ze bij haar foto.

Kritiek

Toch denken haar vele volgers op Instagram hier heel anders over. “Als ik wortels wil eten, neem ik ze wel mee naar de groenteboer”, luidt één van de reacties. Een ander schrijft: “Zullen we nu please niet doen alsof het daar gezond is. Dat eten we wel thuis.” Ook schrijft een volger: “Dit fastfoodrestaurant mijden Rox. Genoeg gezonde en ook voor kinderen leuke alternatieven.” Roxeanne heeft zelf nog niet gereageerd op alle commotie rondom haar recente post.

Lees ook: Nikkie de Jager stapt in het huwelijksbootje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube