Roxeanne Hazes verrast publiek met optreden in ondergoed

roxeanne hazes

“Een dag lang heb ik getwijfeld om aan te trekken wat ik gisteren op het podium droeg.”

Afgelopen weekend trad Roxeanne Hazes op in TivoliVredenburg. De brunette droeg tijdens deze avond een opvallende – en vooral gewaagde – outfit. In haar ondergoed met een paar stoere boots stal Roxeanne de show. Op Instagram laat de brunette weten dat dit niet in een opwelling gebeurde, maar dat ze over haar kledingkeuze lang heeft nagedacht. 

Wat vind jij van deze gewaagde outfit?

Inspiratiebron

Op Instagram plaats Roxeanne Hazes een video waarop we brunette zien optreden in een gewaagde outfit. Roxeanne deelt op Instagram dat ze goed heeft nagedacht over deze keuze. “Sterke prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel”, schrijft Roxeanne onder de video op haar Instagram. De zangeres laten weten dat haar idolen Lizzo, Charli XCX en Lady Gaga haar geïnspireerd hebben om jezelf te laten zien – welke maat je ook hebt.

‘Jij mag er ook zijn’

“Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk”, geeft Roxeanne aan. De brunette wilde een belangrijke boodschap met de buitenwereld delen. “In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*ck die maatschappelijk eisen, want jij mag er zijn”, deelt de zangeres.

Buikvet

Roxeanne, die al eerder bekend maakte trots te zijn op haar curves, geeft nogmaals aan dat een vetrolletje hier en daar juist heel normaal is. “Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden.” De zangeres hoopt dat anderen door haar actie sneller inzien dat het ‘ideale plaatje’ helemaal niet bestaat. “Ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag)”, vult Roxeanne aan.

View this post on Instagram

Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel. Een dikke SO naar mijn idolen Lizzo, Charli XCX & Lady Gaga. Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen. Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk. Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag.) Dus… Nee dankje, ik hoef geen stylist, warmere kleding of meer te bedekken om jou te plezieren. 🤗😍❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Lees ook: Yolanthe maakt diepe indruk met prachtige wespentaille

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill