Roxeanne Hazes plaatst pikant kiekje op Instagram om belangrijke boodschap te delen

roxeanne hazes

“Er is altijd wel iemand die niet ziet wat je waard bent”

Roxeanne Hazes is niet vies van een beetje bloot. De zangeres poseerde vorig jaar voor LINDA.meiden in haar evakostuum, omdat ze de onrealistische en bewerkt lichaamsbeelden zat was. Ze had een belangrijke boodschap: ‘Weg met het onrealistische beeld.’ Een boodschap die ze vandaag opnieuw kracht bij zet op Instagram.

Pikante foto’s

Roxeanne laat met haar Instagramfoto’s weleens vaker niets aan de verbeelding over. Zo plaatste ze eens een prachtige bikinifoto op social media en snoerde ze bodyshamers gelijk de mond. Vandaag blikt de zangeres terug op haar naaktshoot die ze vorig jaar voor LINDA.meiden schoot.

“Geef jezelf liefde”

Rox plaatst weleens vaker een blote foto op Instagram, maar dat doet ze nooit zonder belangrijke boodschap. Zo ook dit keer. “Er zal altijd wel iemand zijn die niet ziet wat je waard bent”, begint de zangeres haar boodschap in de caption. “Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid”, vervolgt ze. “Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA.meiden.” De zangeres sluit haar boodschap met de hashtag lekker body positief.

Lees ook: Roxeanne Hazes verrast publiek met optreden in ondergoed

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill