Roxeanne Hazes sleept haar moeder voor de rechter

Roxeanne

Het zou gaan om een flinke erfenis

Het is inmiddels ruim achttien jaar geleden dat het Nederlandse icoon André Hazes is overleden. En binnen deze achttien jaar is er veel gebeurd. Zo is de familie Hazes vaak in het showbizznieuws voorbijgekomen, zo ook dit keer. Toch ligt dat deze keer een beetje anders. Dochter Roxeanne Hazes sleept haar moeder Rachel namelijk voor de rechter. Volgens RTL Boulevard zou het gaan om een flinke erfenis.

Slechte band

Dat het niet echt lekker zat tussen Roxeanne en haar moeder Rachel werd vorig jaar wel duidelijk. Zo was de dochter van Hazes senior in het populaire programma De Beste Zangers erg openhartig over de slechte band die ze met haar moeder heeft. Ze vertelde onder andere dat haar moeder er niet was kort na het overlijden van haar vader. “Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad.”

Door deze openbaringen kreeg Roxeanne erg veel positieve reacties, en dat terwijl moeder Rachel alle onthullingen afschilderde als een fabel. “Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje”, liet ze destijds weten aan RTL Boulevard.

Support

Op support van haar broertje André Hazes junior hoefde Roxeanne ook niet te wachten. Zo stond hij niet achter de beschuldigingen van zijn zus. Toch liet Roxeanne aan RTL weten achter haar woorden te staan. Daarnaast sprak ze nog niet heel lang geleden in een podcast over haar eigen gezinnetje. Zo wil ze haar zoontje Fender het liefst beschermen tegen haar eigen familie, waardoor ze het liefst zo ver mogelijk bij hen uit de buurt blijft.

Voor de rechter

En hoewel Roxeanne haar zoontje het liefst zover mogelijk bij haar familie vandaan houdt, gaat zijzelf juist wél de confrontatie aan met haar moeder. Na wat strijd over geld in 2022, sleept de zangeres nu haar moeder voor de rechter. Roxeanne heeft samen met de persoon die na het overlijden van Hazes senior testamentair bewindvoerder was, een kort geding aangespannen tegen haar moeder.

Zoon van Peter R. de Vries, Royce de Vries, zal Rachel bijstaan in de rechtszaal, maar wilde er zelf geen reactie over geven. En hoewel het nog even zal duren voor er een uitspraak wordt gedaan, heeft de woordvoerder van Roxeanne Hazes al laten weten dat alleen Roxeanne zelf en haar broer de erfgenamen van André Hazes zijn.

Lees ook: Rolf Sanchez over grote liefde: ‘Liefde op het eerste gezicht’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Libelle, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress