Ruud de Wild doet boekje open over relatiestatus met Olcay Gulsen

Gloort er weer een sprankje hoop aan de horizon?

Het is fervent showbizz-volgers vast niet ontgaan dat de beginnende relatie van Ruud de Wild en Olcay Gulsen van korte duur was. De twee waren vier maanden samen toen ze de handdoek in de ring gooiden. De tortelduifjes gingen uit elkaar, omdat Olcay de plotselinge dood van haar eerste liefde moest verwerken. Het lijkt er echter op dat de twee hun relatie weer een kans geven, maar hoe zit het nu precies tussen de twee?

Willibrord Frequin was onlangs te gast in de middagshow van Ruud en vroeg de dj het hemd van het lijf.

Vragenvuur 

Willibrord wil – net als vele anderen – maar al te graag weten wat Ruuds relatiestatus is. Toen de voormalige televisiepresentator bij de radio-dj te gast was, stak hij zijn nieuwsgierigheid niet onder stoelen of banken. Willibrord valt dan ook met de deur in huis: “Heb je nou verkering of geen verkering met Olcay?” De 50-jarige geeft een ontwijkend antwoord op de vraag: “Ja, dat moet je haar zelf vragen, toch? Je hebt haar nummer.” De 72-jarige journalist neemt hier geen genoegen mee en gaat door. “Nee, ik vraag het aan jou. Ik wil weten of ze nu verkering met je heeft.”

Daten

“Ja, we daten”, geeft Ruud toe. Willibrord neemt geen blad voor de mond en vraagt of de dj ‘‘s nachts ook in haar bedje ligt.’ “Dat denk ik niet, maar ik beloof niets”, antwoord Ruud kort. Eerder deed Olcay al uit de doeken dat zij en Ruud weer op een date zijn geweest. Ze deelde dat het heel gezellig was. Ze wilde echter wel duidelijk maken dat zij en Ruud het heel rustig aan doen.

Lees ook: Influencer laat zien hoe ‘nep’ Instagram-foto’s eigenlijk zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL