Samantha de Jong maakt zich klaar voor bevalling

Samantha de Jong bevalling

Op Instagram laat ‘Barbie’ zien dat ze al in het ziekenhuis is

Samantha de Jong staat op het punt te bevallen van haar zoontje. In aanloop naar de geplande keizersnede deelt de moeder alvast wat kiekjes en updates vanuit het ziekenhuis…

Geplande keizersnede

Samantha en haar verloofde Gerrit verwachten vandaag hun eerste kindje samen. De voormalige realityster ontdekte in het voorjaar bij toeval dat ze zwanger was, nadat ze door een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandde. Doordat de placenta te laag is ingenesteld, moet de bevalling via een keizersnede verlopen. Op haar Instagram-account laat Samantha zien dat dat nu elk moment kan gaan gebeuren.

Ziekenhuiskamer

“Vandaag is de dag dat ik word opgenomen in het ziekenhuis om morgenochtend een klein wondertje in mijn armen te sluiten”, schreef de blondine gisteren op Instagram. Daarna volgt een reeks foto’s en Instagram-stories uit Samantha’s ziekenhuiskamer. “Yes, we gaan beginnen!!” en “Nog 10 minuten voor de operatie, tot zo!” zijn de laatste updates die de aanstaande moeder deelt op social media.

Niet bij de bevalling

Hoewel Gerrit aan de zijde van zijn vriendin staat tijdens het aftellen, zal hij niet bij de bevalling zelf zijn. “Hij komt uit de woonwagenwereld en daar is het gebruikelijk dat een vrouw bij de bevalling aanwezig is. Een moeder of in mijn geval zal Gerrit’s dochter Thea erbij zijn”, zo vertelde de hoogzwangere realityster eerder deze maand aan Story.

Naam gekozen

De naam voor hun zoontje hebben Gerrit en Samantha al gekozen. Het kleine jochie zal Djamino gaan heten. En bij één kleintje blijft het niet. Ook Gerrits dochter Mandy is namelijk in blijde verwachting. “Het wordt dus een grote babyboom in onze familie. Gerrit wordt vader én opa en ik ben straks stiefoma.”

UPDATE: Samantha bevallen van zoontje

De bevalling is goed verlopen en Samantha kan Djemino nu echt in de armen sluiten. Van harte!

Lees ook: Zwangere vrouw: ’Ik wil niet dat mijn man de naam van ons kindje kiest’

Bron: Instagram Samantha de Jong, Grazia | Beeld: videostill