Samantha Markle biedt halfzus Meghan excuses aan op Britse televisie


Na maanden van pesterijen en kritiek biedt Samantha Markle haar excuses aan

De Hertogin van Sussex is op het moment niet bepaald close met haar familie. Zowel Meghans vader als haar halfzus spreken maar wat graag tegen de media over hun slechte relatie met Meghan en uiten graag hun kritiek op de Britse koninklijke familie. Samantha Markle staat er om bekend erg loslippig te zijn. Zo zei ze zelfs dat als hun vader zou komen te overlijden, het Meghans fout zou zijn. Ook noemde ze de hertogin ‘duchass’ in plaats van ‘duchess’. Na al deze harde woorden probeert ze het toch nog bij te leggen met haar halfzusje en reisde ze af naar Engeland om het goed te maken.

Ze wil nog wel even duidelijk maken dat de breuk tussen de twee volledig Meghan en Harry’s fout is.

Excuus

Na haar gemene ‘felicitatie‘ op Harry’s verjaardag noemde Samantha Markle zus Meghan ook nog ‘Cruella de Vil’ en een paar andere gemene namen. Toch wil ze nu haar excuses aanbieden voor alles wat er gebeurd is. Daarom reisde ze naar Engeland, zo vertelt ze bij de Britse talkshow Jeremy Vine. In de show vertelt ze dat ze spijt heeft van hoe het gegaan is tussen hen. Samantha hoopt dat ze het achter zich kunnen laten en dat ze daarom naar Londen kwam, om met Meghan te spreken. Ze vertelt op tv: “Families kunnen nu eenmaal zo zijn, wanneer er verwarring ontstaat en mensen zich gekwetst voelen. Ik hoop dat we het achter ons kunnen laten, daarom bied ik mijn excuses aan. Ik hoop dat dingen nu kunnen veranderen.”

Schuld

Hoewel Samantha wel haar excuses aanbiedt, wijst ze nog wel met haar vinger naar Harry en Meghan. Zo zei ze: “Er zijn zoveel dingen uit hun verband getrokken, wat helemaal niet de bedoeling was. Ik denk dat iedereen zich gekwetst voelde omdat we niet uitgenodigd waren voor de bruiloft. Dat was helemaal geen probleem geweest als iedereen gewoon betrokken was. Dan waren de negatieve gevoelens niet als een lopend vuurtje rond gegaan.” Met ‘iedereen’ bedoelt ze Meghans familie, die niet uitgenodigd was op de bruiloft.

Roddelbladen

Toen ze gevraagd werd naar alle nare uitspraken die ze gedaan heeft, claimde Samantha Markle dat de dingen die in de roddelbladen gezegd werden niet waar zijn. Ze zei ook dat media de positieve dingen die ze over haar zusje zei weglieten en alleen op de negatieve dingen focusten. Het is Samantha nog niet gelukt om Meghan te spreken. Ze stond namelijk bij Buckingham Palace voor de deur, en dat terwijl iedereen weet dat Meghan in Kensington Palace woont…

Bekijk het interviw met Jeremy Vine hier.

Lees ook: Patty Brard gaat dit populaire tv-programma presenteren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Little ThingsInside Edition | Beeld: Videostill