Zus Meghan Markle reageert heel onverwacht op zwangerschap

Dit zag Meghan Markle vast niet aankomen

Samantha Markle heeft een aantal rake opmerkingen gemaakt in de media sinds het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Ze was boos over hoe Meghan haar familie behandeld zou hebben. Nu laat ze zich van een verrassende kant zien. 

Geen boze woorden dit keer.

Boze zus

Samantha was eerder heel boos over het feit dat ze niet uitgenodigd was voor het huwelijk van de hertog en hertogin van Sussex. Ze gaf hierover heel veel interviews en ze zei ook dat ze vond dat Meghan haar vader heel veel onrecht had aangedaan. Daarom verscheen ze vorige maand opeens bij Buckingham Palace om Meghan op te zoeken. Ze werd niet binnengelaten en ook toen ze het later bij Kensington Palace probeerde, moest ze eveneens buiten blijven.

Positiviteit

Deze week werd bekend dat Harry en Meghan een kindje verwachten en nu laat ze zich van een hele onverwachte kant zien. Vanaf haar Ierse vakantieadres laat ze in een interview met The Sun weten wat ze van het babynieuws vindt. “Hierdoor verdwijnt alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is naar de achtergrond. Ik wil dat Meghan gelukkig is en rust aan haar hoofd heeft. Iedereen dient nu positief te zijn.” Die zagen we niet aankomen. Wie weet is er toch nog wat te lijmen…

Lees ook: Jim Bakkum vertelt over zwangerschap Bettina: ‘Ze voelt zich nu veel beter’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill