Sarah van Soelen openhartig over relatiepauze: ‘Ik begrijp André en ik steun hem’

Sarah André

Na alle roddels en geruchten vertelt Sarah van Soelen nu haar kant van het verhaal

Sinds haar relatie met André Hazes is Sarah van Soelen niet meer uit het nieuws geweest. Zijn ze nog bij elkaar? Is de relatie voorbij? De geruchtenmolen draait overuren over de relatie van Sarah en de zanger. In de nieuwste Beau Monde vertelt de blondine openhartig over haar relatie met André. 

Relatiepauze

“De laatste weken zijn een rollercoaster geweest”, vertelt Sarah aan Beau Monde. De reden? Haar relatie met André Hazes. “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, om een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.”

Geen ruzie

In de media klinken allerlei geruchten over een grote ruzie en dat André weer terug is bij zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Sarah wil korte metten maken met die roddels. “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen”, weet zij te vertellen.

Toekomst

Dat Sarah en André momenteel een relatiepauze hebben, betekent niet dat er geen liefde meer is tussen de twee. “We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu”, licht de influencer toe. Over hun toekomst samen kan Sarah nog niets zeggen. “Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en we de rust en ruimte krijgen het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.”

Meer lezen? Vanaf woensdag 8 december is de nieuwste Beau Monde verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via tijdschrift.land. In dit nummer vertelt Sarah van Soelen onder andere hoe het is om plotseling in de spotlights te staan, de (online) roddels die de ronde doen, haar verslaving, onzekerheid en kritiek op haar uiterlijk en haar dromen voor de toekomst. 

Lees ook: Sarah van Soelen deelt geheim tegen stress: ‘Het helpt mij om rustig te worden’

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress