Sonja Bakker pronkt met een afgetraind lichaam ondanks haar mening over fitgirls

sonja bakker
Sonja Bakker laat haar strakke buik zien

Afgelopen januari kwam Sonja Bakker nog volop in het nieuws door haar omstreden uitspraken omtrent fitgirls. Ze liet weten dat ze bepaald geen fan was van deze trend en dat vrouwen best een beetje voller mogen zijn. Blijkbaar geldt dat niet voor Sonja zelf, want op Instagram deelt ze een foto waarop te zien is dat ze aardig wat uurtjes in de sportschool heeft gestaan.

Zo’n lichaam krijg je niet zomaar.

Fitgirls

Tijdens een interview met Vrouw wond Sonja Bakker er geen doekjes om: de #fitgirl-trend vindt ze maar onzin. “Een vrouw moet zacht zijn, vanbinnen en vanbuiten,” zei Sonja toen. “Als ik een strak wasbordje heb en helemaal gespierd ben, denkt die man toch: hier kan geen kind meer uitkomen? Het is niet natuurlijk”. Blijkbaar is ze van mening veranderd, want wij zien op deze foto toch echt een superstrakke buik!

Scheiding

Sonja is gescheiden van haar ex-man Jan Reus. Een paar maanden later werd ze verliefd op haar nieuwe vriend Barry, die met haar op de foto staat. Ze is met Barry op vakantie en poseert samen met hem op de foto. ‘Sporten doet wonderen’, schrijft de kookboekenschrijfster bij de foto. Hoe het ook zij, de 43-jarige schrijfster ziet er fantastisch uit!

Sonja en Barry samen aan het sporten, we zien hier echt een wasbordje:

Sporten doet wonderen 🤜❤ #fitnessmotivation #love #healthylifestyle

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

De slanke Sonja Bakker:

Lees ook: De leukste tweets tijdens de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show, Libelle | Beeld: Videostill RTL Boulevard