Speciaal moment voor Simon Keizer en dochter Kiki

Simon Keizer

Vader en dochter stonden voor het eerst samen op het podium

Afgelopen weekend kreeg Simon Keizer een bijzondere vraag van zijn dochter Kiki (4). “Jij bent toch zwanger?”, doelde ze op het beroep van haar vader. Hierop besloot de muzikant zijn dochter maar eens mee te nemen naar zijn werk – en dat leverde een speciaal moment op. 

Vader en dochter

Na jaren amper shows te hebben gedaan door de coronacrisis, kan Simon Keizer eindelijk weer de bühne op. Afgelopen weekend stond er een show in thuisdorp Volendam op de agenda – en daar kreeg de zanger bezoek van een wel heel bijzondere gast. Nee, geen Nick Schilder of een Jan Smit naast hem op het podium, maar zijn vierjarige dochter Kiki!

“Kiki stapte voor het eerst samen met papa op het podium tijdens de soundcheck. Ze was nogal onder de indruk… En ik ook… 😍”, schrijft Simon bij een prachtige foto van het vader-dochtermoment. Lief!

Liefdevol moment

Met de lieve foto laat Simon de harten van veel volgers smelten. “Emotioneel, maar tegelijkertijd zo bijzonder mooi”, reageert iemand onder de foto. “Oh dit is toch geweldig! Zo leuk”, schrijft ex-hockeyster Naomi van As, die zwanger is van haar tweede kindje. “Wat speciaal. Dit gaat Kiki nooit meer vergeten”, schrijft een andere volger. “Hoe gaaf en bijzonder”, “Wat een liefdevol moment samen” en “Te lief”, klinkt het verder in de reacties.

Ook Simons vrouw Annemarie Keizer smelt weg bij het liefdevolle plaatje van vader en dochter. “😢😍❤️”, reageert zij onder de foto. Hoewel ze het niet in woorden uitdrukt, snappen wij precies wat ze bedoelt. Zo lief!

Lees ook: Annemarie Keizer deelt prachtige foto van babybuik

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram @simonkeizer | Beeld: BrunoPress, Instagram