First Dates krijgt speciale Valentijnsuitzending met BN’ers

first dates

De BN’ers krijgen een eerste date met een onbekende Nederlander

Als ik voor mezelf mag spreken kan ik uren – maar dan ook echt úren – genieten van een flinke portie ongemakkelijkheid op televisie. Een eerste date is in bijna alle gevallen ontzettend oncomfortabel. Toch wagen veel Nederlanders zich aan dit avontuur om de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen. Maar zie je ooit een BN’er in een aflevering van First Dates? Nee! Tot nu, want BNN-VARA komt met een wel hele speciale editie.

BN’ers duiken in het First Dates-avontuur.

BN’ers

De woordvoerder van BNN-VARA bevestigde het afgelopen woensdag: er komt een speciale First Dates-aflevering waarin bekende Nederlanders een hapje eten met een onbekende Nederlander in het welbekende First Dates-restaurant. Deze speciale aflevering wordt op de dag van de liefde uitgezonden. Het wordt een valentijnseditie waar we nu al niet op kunnen wachten.

Deelnemers

Nu willen we natuurlijk maar één ding weten. Want wie o wie gaat er vol zelfvertrouwen dat romantische restaurant binnen stappen? Helaas wil BNN-VARA hier nog niets over loslaten. In een radio-uitzending van Giel Beelen kwam al het een en ander naar voren. De radio-dj liet op Radio Veronica al wat los over deze bijzondere uitzending. “Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon”, vertelde de radio-dj. Zijn sidekick Jurgen Latijnhouwers zag dit telefoontje een stuk rooskleuriger in: “Je hebt een leuke avond en je hebt gratis eten. Misschien zit de vrouw van je leven er wel tussen.”

Lees ook: Dit is wat Victoria’s Secret model Sanne Vloet op een dag eet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube