Steffi en Roel gaan verbouwen: ‘We zijn benaderd voor een Chateau Meiland-achtig programma’

Steffi Roel verbouwing

Samen met haar vriend Roel gaat boerin Steffi een bed and breakfast beginnen

Tijdens het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw kon heel Nederland zien hoe hengstenfokker Steffi en BZV-deelnemer Roel verliefd op elkaar werden. De twee waren het gesprek van de dag en Nederland kon geen genoeg van ze krijgen. Het is dus niet zo gek dat het koppel is benaderd voor een ‘Chateau Meiland-achtig programma’.

Bed and Breakfast beginnen

Steffi en Roel hebben grootste plannen. Vorig jaar onthulde Steffi al dat zij en Roel een grote verbouwing op de planning hebben. Ze willen een eetcafé beginnen met een grote vergaderzaal én ze willen een bed and breakfast beginnen met tien kamers. Leuk voor hen, maar wellicht nog leuker voor ons: het stel is benaderd voor een eigen realityshow.

Eigen tv-programma

Er is een tv-producent die het verbouw avontuur van Steffi en Roel maar al te graag wil volgen. “Ze hebben al gebeld voor een Chateau Meiland-achtig format”, vertelt Steffi aan NCRV-gids. “Maar ik kan me niet voorstellen dat mensen willen kijken naar ons bouwproject. Wij zijn niet zo grappig als de familie Meiland.” Of er een programma komt is dus nog niet duidelijk, maar de hengstenfokker heeft het aanbod nog niet afgeslagen, ze denkt er nog even over na.

Lees ook: Deze films en series verdwijnen van Netflix

Bron: NCRV-Gids, Televizier | Beeld: Linelle Deunk, KRO-NCRV