Deze Nederlandse stellen gingen na een break toch weer samen verder

Deze stellen konden toch niet zonder elkaar

De liefde is zoiets moois, maar het kan soms ook verdraaid ingewikkeld zijn. Wij zijn niet de enigen die dat ondervinden, ook deze Nederlandse stellen kwamen daarachter. Nadat ze een punt achter hun relaties zetten, kwamen ze erachter dat ze toch niet zonder elkaar konden en bliezen hun relatie weer nieuw leven in.

Donny Roelvink en Amije van der Laan

Als er een stel is dat zonder kleerscheuren Temptation Island zou overleven, was dat wel Donny en Amije. De gemiddelde Tempa-kijker was toch wel verbaasd toen dit niet het geval bleek te zijn. De trouwe Donny, die overigens niet vreemdging tijdens het seizoen, wilde toch een pauze nemen van zijn relatie met Amije. Het stel was twee maanden uit elkaar, maar ze vonden elkaar toch weer terug.

It’s you, it’s always been you my princess 💍

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

André Hazes en Monique Westenberg

Eentje die niemand zag aankomen was de breuk tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. De tortelduifjes gingen eind april een tijdje uit elkaar, maar vonden elkaar al snel weer terug. André Hazes liet in een interview zelfs weten dat de breuk het beste was wat hem ooit was overkomen.

B E A C H D A Y 🐚

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald

Als er een stel was die volgens fervente Temptation Island-kijkers toch beter uit elkaar kon gaan, dan was het Niels en Rosanna wel. Net zoals tijdens hun eerste deelname aan het eerste seizoen, ging het ook tijdens hun tweede poging he-le-maal mis. In tegenstelling tot de eerste keer gingen de twee na het laatste seizoen toch uit elkaar. Niels was namelijk hoteldebotel van Fabiola. Het draaide echter nergens op uit en zowel Niels als Rosanna beseften dat ze niet zonder elkaar konden. En hoe! De twee maakten onlangs bekend verloofd te zijn. 

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Onlangs zijn Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk de trotse ouders geworden van een dochter: Zara-Lizzy Noé Veldwijk. Je zou daardoor bijna vergeten dat het niet altijd koek en ei was tussen de vlogster en voetballer. Het stel ging vorig jaar mei uit elkaar, maar de breuk was van korte duur. In november vorig jaar werd bekend dat de twee dus hun eerste kindje verwachtten.

Best feeling in the world🙌🏻❤️

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Lees ook: Nederlandse sterrenkoppels met een groot leeftijdsverschil

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: Videostill