Het ‘sterke prinsesje’ van Chantal Bles heeft haar laatste chemo gehad

“We hebben gestreden als leeuwinnen”

Chantal Bles en Robert Doornbos beleefden gisteren een emotionele dag. Hun 3-jarige dochter Jada kreeg woensdag haar laatste chemobehandeling. De ouders kunnen hun geluk niet op een vierden gisteren dat de laatste chemobehandeling erop zit.

Na een heftige periode gaat het meisje nu thuis herstellen.

Sterke prinses

Jada en haar familie hebben een heftige periode achter de rug. Vorig jaar werd een grote tumor met uitzaaiingen bij het jonge meisje ontdekt. Via Instagram hield Chantal haar volgers op de hoogte van het loodzware traject dat haar dochter moest doorgaan. Gisteren deelde Chantal fantastisch nieuws. Zo liet ze op haar Instagram Stories zien dat Jada op de schouders van haar vader het ziekenhuis verlaat, omdat ze haar laatste chemobehandeling heeft gehad. 

Opluchting

Dat de laatste behandeling erop zit is een grote opluchting voor Chantal en Robert. Op Instagram schrijft de styliste hoe trots ze is op haar sterke prinses. “Bijzonder, lief, sterk prinsesje, vandaag hebben we de laatste chemobehandeling gehad”, begint Chantal haar bericht. “Negen maanden lang hebben we gestreden als leeuwinnen met een lach en een traan samen met onze dierbaren om ons heen. Wat hebben wij veel van jou geleerd! Wat een kracht en levenslust heb jij! Wat zijn wij ongelooflijk trots op jou!”

Herstel

Tevens laat Chantal weten dat het gezin zich nu gaat focussen op het herstel van Jada. “Nu gaan we werken aan jouw herstel en alle emoties en gebeurtenissen proberen een plekje te geven. We wensen dat je voor altijd een heel gezond, mooi leven zal krijgen lieve schat.”

Bron: Instagram Chantal Bles | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen