Aww! Sylvie Meis wordt op haar bruiloft weggegeven door zoon Damián

sylvie meis bruiloft

Damián heeft nog meer taken op de grote dag van zijn moeder

Het is een spannende en bijzondere tijd voor Sylvie Meis. Volgende maand stapt zij in het huwelijksbootje met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. Tijdens de bruiloft heeft haar zoon Damián een belangrijke taak: hij zal Sylvie naar het altaar begeleiden. 

Belangrijke taken

De vijftienjarige zoon van Sylvie Meis en oud-voetballer Rafael van der Vaart krijgt enkele belangrijke taken op de grote dag van zijn moeder. “Damián gaat me begeleiden naar de plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden en brengt me naar Niclas toe. Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel heel emotioneel, daar verheug ik me heel erg op”, vertelde Sylvie aan Shownieuws. Ook mag Damián de ringen brengen tijdens de ceremonie. “Hij heeft veel taken.”

Extra emotioneel

Het is extra bijzonder voor Damián, omdat hij sinds kort bij zijn vader Rafael en diens vriendin Estavana Polman in Denemarken woont. Hij moet zijn moeder nu dus een stuk vaker en langer missen. Ook voor Sylvie is dit niet altijd makkelijk. Onlangs plaatste ze op haar Instagram onderstaand kiekje, waar te zien is dat ze weer herenigd is met haar vijftienjarige zoon. “Puur geluk. Ik heb je zo erg gemist”, schreef ze erbij.

Sprookjeshuwelijk

Het stel gaat trouwen in het sprookjesachtige Florence in Italië. Sylvie en Niclas zouden daar eigenlijk in mei al het ja-woord tegen elkaar zeggen, maar dat kon door de coronacrisis niet doorgaan. Hoewel het huwelijk uitgesteld moest worden, wilden de twee dezelfde locatie houden. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie. Een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles”, vertelde Sylvie laatst aan het Duitse Gala. Het trouwspektakel gaat maar liefst vier dagen duren.

Verloving

“When you know, you know”, moeten Sylvie en Niclas gedacht hebben. De twee hebben namelijk niet lang een relatie gehad voordat ze zich verloofden. Ze leerden elkaar vorig jaar juni kennen op de bruiloft van een gezamenlijke vriendin. Een paar maanden later, in oktober, vroeg Niclas de presentatrice ten huwelijk.

Lees ook: Sylvie Meis deelt vrijwel nooit foto’s van zoon Damián, maar maakte gisteren een uitzondering

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress/Action Press