Sylvie Meis geeft inkijkje in sprookjesachtig vrijgezellenfeest

Sylvie Meis vrijgezellenfeest

De aanstaande bruid laat de champagne knallen in een luxe resort

Sylvie Meis’ bruiloft met Niclas Castello mag dan voorlopig zijn uitgesteld, haar vrijgezellenfeest heeft ze alvast in stijl gevierd. In een luxe Spa-resort in Duitsland pakten Sylvie en haar vriendinnen groots uit met sluiers, champagne en matchende ochtendjassen. Op Instagram kunnen we een glimp opvangen van het dromerige vriendinnenweekend.

Uitgestelde bruiloft

Vorige zomer maakte Sylvie Meis bekend dat ze een nieuwe liefde had gevonden in kunstenaar Niclas Castello. Al snel volgde het stel met trouwplannen. De droombruiloft in Italië kon echter niet doorgaan vanwege het coronavirus. Of Sylvie en Niclas al een nieuwe datum hebben geprikt is nog onduidelijk, maar haar vrijgezellenfeest heeft de blondine in ieder geval niet in het water laten vallen. In een luxe resort proost ze met haar vriendinnen alvast op haar toekomstige huwelijk.

Vrijgezellenfeest in stijl

Geen gênante outfits of belachelijk makende activiteiten, bij Sylvie en haar vriendinnen lijkt alles — op de foto’s dan — helemaal in stijl te verlopen. Sluiers, kroontjes en matchende outfits mogen daarbij uiteraard niet ontbreken. Volgers van Sylvie op Instagram genieten volop mee van alle kiekjes en verbazen zich ook nog een keer over het afgetrainde lichaam van de 42-jarige blondine, die stralend in bikini met bruidssluier poseert. “Was het een glas champagne te veel? Ik werd wakker met mijn kroontje nog op,” schrijft de dolgelukkige Sylvie bij een van haar foto’s. “Meiden, bedankt voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!”

Lees ook: Sylvie Meis begaat blunder met nieuwe ‘Voguechallenge’

Bron: Linda, Instagram @sylviemeis | Beeld: ANP foto, fotograaf: Malte Ossowiski/Sven Simon