Tabitha en Paskal Jakobsen maken indruk met nieuwe single bij Beau

tabitha paskal jakobsen

Na het succes van Beste Zangers zijn ze samen de studio ingegaan 

Tabitha (28) maakte diepe indruk toen ze het nummer ‘Hemingway’ van BLØF ten gehore bracht in Beste Zangers. Na die uitzending is er een samenwerking ontstaan tussen de zangeres en Pascal Jakobsen (46), de zanger van BLØF. Gisteravond lieten de twee het resultaat van hun eerste samenwerking horen bij Beau. 

Samen de studio in

BLØF bestaat al net zo lang als Tabitha oud is, 28 jaar. De muziek van de Zeeuwse band loopt dan ook als een rode draad door het leven van de zangeres. Extra bijzonder dus dat ze nu samenwerken. Na het succes van Beste Zangers zijn ze samen de studio ingedoken om een nummer te schrijven. De single ‘Blijf Nog Even Hier’ is daarvan het resultaat. Gisteravond bracht het duo hun nieuwe single ten gehore bij Beau, die in ieder geval fan is. 

Beluister de single van Tabitha en Paskal Jakobsen hieronder: 

Goed jaar 

Voor Tabitha is 2020 op meerdere vlakken een goed jaar. Door Beste Zangers is haar muzikale bekendheid enorm vergroot, met een prachtig duet als kers op de taart. Maar ook op persoonlijk vlak is er goed nieuws, de zangers is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. 

Lees ook: Prins Constantijn over TikTok-filmpje van Eloise: ‘Dochters en social media…’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill