Tandarts gaat met mondkapjeshack viraal op TikTok

mondkapje

Dankzij dit trucje zit een mondkapje altijd goed

Te losse mondkapjes ophebben is een euvel waar velen mee te maken krijgen in het coronatijdperk. Gelukkig heeft tandarts Olivia daar een oplossing voor. Op TikTok gaat de tandarts viraal met haar 60 seconden trucje om een mondkapje helemaal goed te laten zitten.

Mondkapjes

Wie wergwerpmondkapjes aanschafte, heeft misschien al ondervonden dat die mondkapjes soms niet goed zitten. De Chinees-Canadese tandarts Olivia Cui weet er alles. De tandarts deelt regelmatig handige trucjes op TikTok, zo ook hoe je ervoor kunt zorgen hoe dat mondkapje nou precies goed zit.

Trucje

Oliva plaatje onlangs een handige video op TikTok. In de video vertelt ze hoe je ervoor zorgt dat een wegwerpmondkapje beter op je gezicht aansluit. Ze legt uit dat je een mondkapje eerst in de lengte moet dubbel vouwen. Leg daarna in elke oorlus van het masker een knoop, zo dicht mogelijk bij de stof van het mondkapje. Vouw het masker vervolgens open. Aan de zijkant van het masker zijn als het ware kleine gaatjes ontstaan bij de oorlussen. Duw de stof door de kleine gaatjes. Et voilà!

Video

De video van Olivia is inmiddels meer dan 3,7 miljoen keer bekeken op TikTok. De tandarts ontvangt bovendien veel lovende reacties. Velen zijn dankbaar dat de Canadese vrouw deze handige tip wilde delen. Bekijk de video hieronder.

@oliviacuidmd

Highly requested 60s version of my viral mask hack #fyp #doctorsoftiktok #masktutorial #covid19 #viral #maskhack #learnontiktok

♬ original sound – oliviacuidmd

Lees ook: Dit beautyproduct gaat viral op TikTok en kost maar 7 euro

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash