Dit gaan de meest opvallende tekenen zijn dat Meghan Markle zwanger is

Aldus de Britse media

Eind mei gaven prins Harry en Meghan Markle elkaar het ja-woord en letterlijk de hele wereld genoot van deze prachtige bruiloft. Met name de Britse media liep al flink te speculeren wanneer de eerste nakomeling zou komen. Meghan is inmiddels 37 en ze heeft in verschillende interviews aangegeven dat ze graag moeder zou willen worden. Maar wat kunnen de eerste tekenen zijn waar we aan kunnen herkennen dat Meghan Markle zwanger is?

De Britse media weet ons precies te vertellen wat deze tekenen kunnen zijn.

Meghan Markle

Dankzij het drukke (reis)schema van de newly weds, lijkt het vooralsnog geen prioriteit om direct een nieuw gezinslid toe te voegen. Waarschijnlijk zullen we gewoon wat geduld moeten hebben, maar kunnen we intussen stiekem al rekening houden met deze mogelijke tekenen zoals de Britse media ze omschrijft voor het geval Meghan binnenkort wel zwanger is.

Kledingkeuze

Om te beginnen kunnen we waarschijnlijk al wel wat verschil maken in de kledingkeuzes van de hertogin. Vandaag de dag draagt Meghan redelijk strakke jurken, die straks ingeruild kunnen worden voor ruimvallende bloesjes, zorgvuldig geplaatste riemen en peplum-jurken. Maar niet alleen de kleding van Meghan zal veranderen, de zeer oplettende media heeft onthuld dat er nog een belangrijk teken kan zijn dat de hertogin zwanger kan zijn. En dit heeft alles te maken met haar haar.

Brazilian Blowout

Volgens de Britse media gebruikt Meghan een speciaal haarproduct om haar van nature krullende lokken gedurende de dag in bedwang te houden. Echter bevat dit product chemische middelen wat schadelijk zou kunnen zijn voor de baby tijdens een zwangerschap. Wordt Meghan dus op een dag gespot met haar natuurlijke haarcoupe, dan weten de meeste media hoe laat het is. Meghan liet in een eerder interview weten dat ze de kapper vaak bezoekt voor een ‘Brazilian Blowout’. De Braziliaanse föhn-behandeling is een mix van keratine, een proteïne in haar en nagels, en formaldehyde, zo laat The Sun weten. Het laatstgenoemde zou mogelijk een risico vormen voor de ongeboren vrucht. Wij weten dus waar we voortaan goed gaan op letten wanneer Meghan Markle weer in het openbaar gespot wordt!

Lees ook: Prins William onthult wat het favoriete boek van zijn kinderen is

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: Commons Wikimedia, Mark Jones