Huh?! Manipuleren de programmamakers van Temptation Island de beelden?

Een en al bedrog in Temptation Island

Dat inmiddels half Nederland naar het populaire tv-programma Temptation Island kijkt, moge duidelijk zijn. Het hele internet staat vol met mogelijke nieuwe relaties, complotten en dramatische wendingen. Maar dat de programmamakers zelf met de beelden van het programma sjoemelen? Dat is nieuw voor ons…

Het heeft er alle schijn van dat de kijkers van Temptation Island flink in de maling zijn genomen.

Leugendetector

Het zou gaan om een fragment waarbij Daniëlle een leugendetectortest ondergaat. De oplettende kijker viel het op dat er twee verschillende varianten zijn uitgezonden. Daniëlle kreeg de vraag: “Ben je je bewust van wat je hier aan het doen bent?” waarop de vriendin van Mezdi ’ja’ antwoordt. De man die de leugendetectortest beheert, steekt daarop zijn duim op, wat betekent dat ze de vraag naar waarheid heeft beantwoord. Een week later wordt hetzelfde fragment aan Mezdi bij het kampvuur getoond en daarop is te zien dat de man opeens zijn duim omlaag houdt, wat dus erop wijst dat Daniëlle liegt.

Pijnlijke fout

De Belgische zender VIJF, waarop Temptation Island wordt uitgezonden spreekt van een pijnlijke fout. “Productiehuis Warner heeft naar zowel VIJF als RTL een foutieve versie doorgestuurd”, zo laat de zender weten aan Het Laatste Nieuws. “Heel belangrijk om mee te geven is dat Mezdi tijdens het kampvuur in Thailand wel degelijk het beeld met de duim omhoog van Danielle zag, maar dit was helaas niet te zien in de versie die RTL en VIJF uitzonden. Op VIJF is elke zondag een herhaling van Temptation Island te zien. Volgende week zondag zal dan ook de juiste versie van de aflevering uitgezonden worden.

Lees ook: Eindelijk onthuld: met deze Temptation Island-verleidster deelde Joshua de lakens…

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill Temptation Island