Eindelijk onthuld: met deze Temptation Island-verleidster deelde Joshua de lakens…

Dit hadden wij niet verwacht!

Dat Joshua een echte verleider is, blijkt wel uit het feit dat hij Megan binnen no time om zijn vinger wist te winden. Tevens beleefde hij een paar wilde nachten met de 18-jarige brunette. In de YouTube-show Zie Ze Liegen werd Joshua twee weken geleden aan de tand gevoeld over zijn avonturen op Temptation Island en onthulde hij dat hij ook de koffer in dook met een van de verleidsters…

De hunk hield zijn lippen stijf op elkaar over de dame in kwestie.

Wilde nacht

Vanaf het moment dat Joshua onthulde dat hij het minnespel heeft beoefend met een van de verleidsters, draaide de geruchtenmolen overuren. Wie zou de gelukkige dame zijn geweest? De motorcrosser wilde niet vertellen met wie hij van bil was gegaan, maar gisteravond werd duidelijk met wie hij een wilde nacht beleefde. 

Goedele on Top

Gisteravond verscheen er een spiksplinternieuwe aflevering van Goedele on Top op VIJF, waar verleidster Chloë te gast was. Goedele vraagt Chloë het hemd van het lijf en vraagt of ze “een romance heeft beleefd met Joshua”, wat Chloë bevestigt. “Dus je zit op het eiland met Kevin. De laatste dag komen jullie samen in een groter resort, waar iedereen samen is. Je had Joshua nog nooit gezien, want hij zat op een ander eiland. En daar ben je helemaal voor Joshua gegaan?”, vraagt een verbaasde Goedele. “Ja, ik weet niet hoe dat gebeurd is. Als de goesting er is…” Ook beaamt Chloë dat het wat ongemakkelijk was. “Da’s echt raar, want ik ging sowieso met Kevin afspreken.” Ook vertelt de 20-jarige dat Kevin en Megan het erg pijnlijk vonden dat hun Temptations de liefde met elkaar bedreven.

Naar verluidt zou Kevin nu een relatie hebben met Chloë. Dus dan zou Joshua zowel met de ex als de huidige vriendin van Kevin in de kroonluchters hebben gehangen… Awkward.

Lees ook: Zo gaat het nu met Herbert en Jolien van Temptation Island

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: VIJF, Zie Ze Liegen | Beeld: videostill Temptation Island