Woehoe: déze Temptation Island-verleiders zien we binnenkort in een spiksplinternieuw programma!

Het programma is morgen al te zien!

Vrees jij -stiekem net als veel anderen- voor de dag waarop de laatste aflevering van Temptation Island op de buis is geweest? Niet getreurd. De guilty pleasure krijgt namelijk niet één, maar twee spin-offs!

Wij zijn nu al enthousiast!

I Love You Tattoo

Eerder werd al bekend dat het kersverse stel Pommeline en Fabrizio hun eigen programma krijgt. Niemand minder dan Kaj Gorgels mag de presentatie van het programma voor zijn rekening nemen. In I Love You Tattoo speurt Kaj naar stelletjes die hun liefde willen vereeuwigen door middel van het zetten van een tattoo. De stellen delen hun liefdesverhaal met Pommeline en Fabrizio en zij maken op basis van het verhaal een tattoo-ontwerp. I love You Tattoo is vanaf 17 mei op Videoland te zien. Maar dit is niet het enige programma waar we binnenkort van kunnen genieten. Zo kunnen we vanaf morgen al op Videoland De Beste Verleiders kijken.

De Beste Verleiders

We hoeven niet lang te wachten voor we de eerste aflevering van De Beste Verleiders kunnen zien, want deze verschijnt morgen al op Videoland! In het programma gaat presentator Kaj Gorgels elke aflevering met één verleider op pad die wordt gekoppeld aan een vrijgezel. De deelnemers weten zich geen raad betreft de liefde. Aan de Temptation Island-verleiders de taak om hen te helpen op liefdesgebied.

Wie-o-wie

De verleiders die we terug kunnen zien? Van het huidige seizoen zijn dat niemand minder dan Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino. Ook verleiders van het vorige seizoen gaan als liefdescoach aan de slag. Zo gaan Levi, Alex en Ken de vrijgezellen ook helpen.

Wij zijn nu al benieuwd naar de programma’s! Ga jij ze kijken?

Lees ook: Dit niet eerder vertoonde fragment van Tim uit Temptation Island laat ons steil achterover slaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Videoland | Beeld: videostill RTL Entertainment