Throwback: zo zag First Dates-barman Victor er vroeger uit

De knappe barman zag er vroeger heel anders uit

Ben jij een groot fan van het tv-programma First Dates? Grote kans dat barman Victor je niet ontgaan is. Met z’n felblauwe ogen, baardje en vlotte babbel is hij het hoogtepuntje van elke uitzending. Dat we de knappe barman kunnen volgen op Instagram is al een leuk extraatje, aangezien Victor zo nu en dan wat leuke kiekjes plaatst. Onlangs plaatste de barman een foto van vroeger. En wij geven toe: we moesten een tweede keer kijken.

De foto is tien jaar geleden gemaakt.

First Dates

Tijdens de uitzending is de barman, ook wel Victor Abeln, voorafgaand elke date te zien. Voordat de – vrijwel altijd ongemakkelijke – dates van start gaan, drinken de ‘slachtoffers’ een drankje bij Victor aan de bar. Met zijn vriendelijke uiterlijk stelt hij menig bezoeker gerust. En dat kan hij maar al te goed.

Throwback

Maar de grote vraag luidt natuurlijk: was barman Victor altijd al zo’n knapperd? Op zijn persoonlijke Instagram deelt de barman een foto van inmiddels tien jaar geleden. Ondanks dat de barman onder zijn foto deelt dat hij destijds ook al barman was, zijn er verder weinig overeenkomsten. Vooral de lange lokken van de barman vallen op. Victor deelt onder zijn foto niet voor niets ‘#longhairdontcare’.

Lees ook: Dit is wat Jennifer Aniston eet op een dag

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube