Tim Douwsma doet zeer opvallende uitspraken over zijn droomvrouw…

Tim

De zanger neemt geen blad voor de mond

Tim Douwsma zit niet stil, zo sleept de presentator de ene na de andere klus in de wacht en heeft hij diverse (media)optredens op de planning staan. Zijn carrière gaat hem voor de wind, maar op liefdesgebied doet hij het wat rustiger aan. Zo is de knapperd al een tijdje vrijgezel. In het programma Zie Ze Liegen van Concentrate, is hij openhartig over zijn liefdesleven.

Hij werd aan de tand gevoeld door zijn vriend Kaj van der Voort.

Hartenbreker
In het programma Zie Ze Liegen worden bekende Nederlanders onderworpen aan een leugentest. Dit keer had Tim Douwsma het genoegen om hilarische en lastige vragen te beantwoorden. Zo werd onder andere zijn liefdesleven besproken. Zodra het over de liefde gaat, valt Kaj meteen met de deur in huis en vraagt of de 30-jarige zanger veel harten heeft gebroken. De musicalster antwoordt hierop zenuwachtig dat dat het geval is, maar voegt daar snel aan toe dat zijn hart ook weleens is gebroken.

Liefdesleven
Ook voelt Kaj Tim aan de tand over hoe zijn droomvrouw eruit ziet en vraagt naar zijn exen. Tim heeft relaties gehad met onder ander twee Miss Nederland-winnaressen. Zo sloeg hij onder andere de knappe Stephanie Tency aan de haak en was hij ooit stapelverliefd op Jessie Jazz Vuijk. Beide dames zien er ontzettend mooi uit, maar Tim laat in het programma weten dat het uiterlijk niet langer het belangrijkste voor hem is. “Vroeger had ik misschien wel een bepaald plaatje met hoe ze eruit moest zien, maar ik vind het nu wel heel belangrijk en sexy dat een vrouw ook inhoud heeft.”

Exen
Kaj ziet zijn kans schoon en vraagt daarop of hij dit miste bij zijn exen. “Nou, laat ik het zo zeggen. Ik denk dat ik vooral mezelf heel erg heb ontwikkeld en dat je op een gegeven moment wel gewoon weet: dit wil ik wel en dit wil ik niet. Dat heeft niks te maken met dat mijn vriendinnen geen inhoud zouden hebben. Al had de één wel meer inhoud dan de ander”, antwoordt de presentator toch ietwat zenuwachtig.

Bekijk het fragment hieronder.

Lees ook: Waylon deelt emotioneel bericht over zijn nieuwe vriendin Bibi

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Concentrate | Beeld: videostill