‘Timtation’ probeerde opnieuw mee te doen met Temptation Island maar werd afgewezen


Naar verluidt probeerde Tim Wauters weer mee te doen

Voor liefhebbers van reality televisie een bekend gezicht: Tim Wauters, ook wel ‘Timtation’ genoemd was afgelopen voorjaar groot in het nieuws vanwege zijn gedrag in Temptation Island. Aan het begin van de serie zwoor hij nog dat hij voor altijd trouw zou zijn aan ‘zijn’ Deborah Leemans. Niemand had dan ook zien aankomen dat hij wél zwichtte voor verleidster Cherish. Dit jaar wilde Tim het nog eens dunnetjes overdoen, maar daar staken de producers een stokje voor.

Timtation wil een nieuwe kans.

Verleiding

Vorig jaar deed Timtation nog mee als koppel, samen met Deborah. Heel Nederland en België zagen hoe deze relatie finaal misging door de verleidingskunsten van Cherish. Helaas voor Tim liep ook deze relatie op de klippen, want voor Cherish wat het niet meer dan een leuke vakantieliefde. Tim was na de uitzendingen nog veelal in het nieuws door zijn choquerende uitspraken.

Meedoen

Tim wilde het dit jaar nog eens dunnetjes overdoen, maar nu aan de andere kant van het eiland als verleider. Hij schreef zich in en mocht zelfs op gesprek komen. Maar, helaas, de producers gaven aan dat ze al genoeg kandidaten hadden. Of Tim een goede verleider was geweest is een tweede, want in het vorige seizoen moesten de meeste dames niets van hem weten.

Beroemd

Tim waant zich een hele beroemdheid: bij zijn nieuwe baan als glazenwasser wordt hij vaak herkend. Toch heeft Tim zeker geen spijt van het Temptation-avontuur: “Ik heb er veel van geleerd. Zeker over mijzelf, maar ook voer relaties. Ik ben blij dat ik heb deelgenomen.”

Lees ook: Als je de wij-vorm gebruikt in een relatie, ben je gelukkiger

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill