Tipje van de sluier: Linda de Mol komt alweer met een nieuwe film

linda de mol

Linda de Mol is alweer druk bezig met een nieuw filmproject

Terwijl de nieuwste film van Linda de Mol, April, May & June, nog in de bioscoop te bewonderen is, zit Linda in de tussentijd niet stil. De blondine is nu al bezig met een nieuw filmproject en doet in een interview met RTL Boulevard alvast een klein boekje open over deze nieuwe film. 

Niet te veel verklappen

Aan RTL Boulevard vertelt Linda: “Ik ben weer bezig met een nieuwe film terwijl die andere nog in de bioscoop is. Ik kan nog niet veel vertellen over de film, maar we gaan waarschijnlijk al in het voorjaar draaien. Dus dat is iets waar ik heel druk mee ben.” Naast het heuglijke feit dat Linda alweer een nieuwe film uitbrengt, biecht de blondine ook op dat ze ook in deze film zelf een rol speelt.

Italiaanse film

De film die Linda de Mol uit gaat brengen is een bewerking van de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Deze film won allerlei prijzen op buitenlandse festivals en was in Italië een grote hit. De film draait om een hechte vriendengroep die een diner hebben waarbij zij elkaar uitdagen de hele avond hun smartphones op tafel te leggen. Alle gesprekken en tekstberichten worden gedeeld met de rest van de groep, waaruit blijkt dat zij elkaar veel minder goed kennen dan gedacht.

Wanneer de nieuwe film van Linda de Mol in de bioscoop te bewonderen is, is op dit moment nog onbekend.

Lees ook: Om gewicht te verliezen moet je minstens zoveel calorieën binnenkrijgen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube