Blijkbaar had Titanic een ander einde en fans vinden het maar niets

De clip gaat momenteel heel het internet over 

De legendarische film Titanic kwam in 1997 al uit, maar pas enkele weken geleden ontdekten mensen dat de film ook nog een ander einde heeft. De laatste, alternatieve scène wordt nu massaal op Twitter gedeeld en de reacties hierop zijn behoorlijk verdeeld.

Nog altijd populair

Of je nu van de film houdt of niet: iedereen weet wel waar Titanic zo’n beetje over gaat. En de film mag dan al wel 23 jaar geleden verschenen zijn, het houdt mensen nog altijd in z’n ban (denk: Jack paste écht wel op die deur). Opnieuw houdt het liefdesdrama van James Cameron de gemoederen bezig, want de film blijkt een alternatief einde te hebben. 

Het verhaal

We weten dat de film begon met een crew die op zoek is naar ’s werelds duurst diamant die vermist raakte aan boord van de RMS Titanic. Aan het eind van de film zien we dat Rose, die op dat moment al behoorlijk oud is, de diamant zo in de zee laat glijden. Aan dat moment bleek echter wat anders vooraf te gaan, zo laat het alternatieve einde ons zien.

‘That really sucks, Lady’

In plaats van dat Rose de ketting in zee liet glijden, gaat er een heel spektakel aan vooraf. De schatzoekers weten nu wel dat Rose de ketting heeft en staan om haar heen wanneer ze ‘m in zee wil gooien. Hoe die scène eruitziet? Je bekijkt ‘m hieronder. 

Reacties

Twitter zou Twitter niet zijn als Twitteraars er niet massaal van zich lieten horen. Velen laten weten dat ze het lachje van de oude vrouw grappig vinden, maar dat het alternatieve einde het bij lange na niet haalt bij het origineel. Wat vind jij?

Lees ook: Kate Winslet onthult dat ze met déze bekende acteur auditie deed voor de film Titanic

Bron: Twitter Pat Brennan | Beeld: Videostill Titanic