Trijntje Oosterhuis deelt waarom het goed kan zijn om tijdelijk iets te dik te zijn

Trijntje is behoorlijk wat afgevallen

Trijntje Oosterhuis wilde voor haar 25-jarig jubileum weer in haar iconische rode jurk passen die ze 23 jaar geleden droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA. Ze viel de afgelopen maanden flink wat af en kreeg het voor elkaar! Op 30 maart pronkte ze op het podium in de Ziggo Dome in díe rode jurk. Trijntje is dolgelukkig dat het haar lukte om af te vallen, maar vertelt dat het goed voor je persoonlijke groei kan zijn om (even) iets te zwaar te zijn.

Zelfvertrouwen is iets wat Trijntje heel belangrijk vindt.

Afvallen

Trijntje Oosterhuis vindt niet dat iemands maat de identiteit van diegene bepaald. Wel vindt ze het maar wat belangrijk om goed in je vel te zitten. Trijntje is behoorlijk wat afgevallen en is blij met hoe ze er nu uitziet, maar ze wil benadrukken dat je je zelfvertrouwen niet uit je kledingmaat moet halen. “Het Alizonne-dieet heeft me echt geholpen om af te vallen, maar ik heb levenslang. Ik zou bijna zeggen: het is voor iedere vrouw goed om tijdelijk iets te dik te zijn, want dan moet je je zelfvertrouwen uit andere dingen halen, die er veel meer toe doen dan de buitenkant”, verklaart de zangeres in Veronica Magazine. 

Identiteit

Voor de Walk Along-zangeres staat het kwijtraken van haar overtollige kilo’s ook als afscheid van haar verleden. Zo was er een tijd waarin ze zich niet optimaal voelde. Ze moest haar scheiding doorstaan en ze twijfelde zelfs heel even aan haar carrière als artiest. “Misschien heb ik letterlijk een jas uitgedaan met het verliezen van die kilo’s. Als je afrekent met het verleden, ontstaat er weer ruimte voor een nieuw Mario Bros-veldje in jezelf. Daar hoort soms zo’n metamorfose bij”, verklaart ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve allen!! Wat een geweldige avond!! Ik heb er geen woorden voor hoeveel Liefde en mooie energie Ik van jullie allemaal uit De Zaal heb gevoeld De hele avond. 25 jaar levens verhalen kwamen In liedjes voorbij. Met al mijn dierbare vrienden op het podium. Ik zal vandaag nog meer posten. Lag er ff helemaal af. Vandaar nu pas het eerste bericht. 🙈. Maar straks zit Ik gezellig bij @rtlboulevard om na te kletsen over gisteren. Super leuk om al jullie filmpjes en foto’s Met verhalen te ontvangen via mijn Instagram!! Thanx lief trouw publiek!! Zonder jullie had ik gisteren nooit zo een mooie avond In de @ziggodome kunnen neer zetten ❤️🦋🔥👏🏽💋 applaus en diepe buiging voor jullie allemaal! #ziggodome #dankbaar 📷1 @nathanreinds 📷2 @hpvanvelthoven

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Lees ook: Met deze oefening kun je rondere billen krijgen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen