Gek op tuinieren? Queen Elizabeth is op zoek naar een tuinman of -vrouw

De Britse koninklijke familie zoekt een kandidaat die intrek wil nemen in Buckingham Palace

Hou je wel van tuinieren en zie je het wel zitten om Buckingham Palace je nieuwe stulpje te noemen? Dan is de Britse koninklijke familie op zoek naar jou! Er staat momenteel een vacature open voor een tuinman of -vrouw die deel wil uitmaken van het Gardens and Grounds team.

Je hebt tot 24 april om te reageren op de vacature.

Salaris en andere extra’s

In dienst treden bij de koninklijke familie van Engeland klinkt zo gek nog niet, als we de vacature zo doorlezen. De Royals bieden je niet alleen kost en inwoning in Buckingham Palace, maar je krijgt daarnaast ook nog een salaris van 18.100 pond per jaar, wat neerkomt op 20.800 euro. Per maand zul je dus zo’n 1730 euro op je bankrekening gestort krijgen en daar hoef je geen huur of boodschappen meer van te betalen. Daarnaast heb je 30 vakantiedagen.

Werkzaamheden

Je dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit grasmaaien, schoffelen, het gras onderhouden, nieuwe dingen planten en ervoor zorgen dat alles er zo mooi mogelijk uitziet rondom Buckingham Palace, waar St. James’s Park ook onder valt. Uiteraard moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen wil je de baan binnenslepen. Zo heb je een rijbewijs nodig, een diploma in tuinbouw (of iets wat vergelijkbaar is) en moet je goed wegwijs zijn in het gebruik van grasmaaiers en ander tuingereedschap.

Vacature

Is dit voor jou het geval? Dan kun je tot 24 april reageren op de vacature door naar de website van The Royal Household te gaan. Wil je eigenlijk iets anders doen dan tuinieren? Ook dan hebben ze nog wel een leuk baantje voor je: de koningin is namelijk ook nog op zoek naar een piloot. Een vliegbrevet is in dat geval wel handig…

Lees ook: Dit is het favoriete luchtje van koningin Máxima

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron : The Royal Household | Beeld: Pixabay